Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Tuesday, November 30, 2010

Cincin Idaman Hati

I love solitare cut ring.very princess-y like okeyyyyy....
(Umur saje meningkat tapi perangai masih kanak2 ribena). Still berangan xtentu hala.hahaha..

Agak2 Encik Bakal Tunang nak belikan i cincin cmni ke?

Inilah cincin idaman hati..hehehe...sgt mewah okey..kalau pkai cincin ni pegi keje sure2 bernanah mate 'makcik2' kat ofis aku nengok.hahahahaha... ;P


Ni pun nice jugak..huhu..


Persoalan pasal cincin ni pun memeningkan jugak..Ari2 aku & En Bakal Tunang da survey2 & ktorg decide utk beli cincin emas biase je utk risik & tunang. Memandangkan kami ni tunang version budget, so xmampu nak beli cincin mahal2 cm kat atas tuh. Aku pilih cincin belah rotan & En Bakal Tunang pilih cincin kerawang2. Aku ok je dgn pilihan ktorg yg xseberapa 2...

Tapi rupe2nye bile En Bakal Tunang tunjukkan pada Bakal Ibu Mertua ku..die xsetuju dgn cincin yg En Bakal Tunang pilih. Die soh beli cincin batu yang mahal. Aku 50-50.Gembire sebab dpt cincin yg lg best & sedih sbb kesian kt En Bakal Tunang.hehehe

Tp Bakal Ibu Mertua ku ni mmg best r..die siap soh aku pilih sndiri nak cincin mcm mane and if aku nak white gold pun boleh..x ke korg rase gembire gile bagai nak melompat2 dgrnye??hehehehehe..

Tapi persoalan aku...adakah family aku akan bising if aku nak cincin white gold?kalau parents aku ok pn..sanggup ke aku dgr kata2 makcik2 ku? (trio mulut laser.hehe)

Alang2 menyambut bday En Bakal Tunang, kami pun kuar la shoping2 & survey cincin...dan bertemu jugak la dgn cincin idaman hati ku.(kalau ikutkan idaman hatiku 2 harganya RM47k++.hehehe...)

Cincin 2 harga asalnya RM1.3k...Adakah En Bakal Tunang akan membeli cincin tersebut?????????? ~to be continued.hehehehe.... ;D

1 comment:

  1. I pay a vіsit еverу day some web pageѕ аnd blogs tо read contеnt, excеpt this web ѕite presents featurе basеd postѕ.


    mу page :: payday loans

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers