Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Friday, November 19, 2010

Gubahan Hantaran DIY

Oleh kerana semua gubahan aku nak wat sendiri maka terpaksa lah pk kan tema..akhirnye aku pilih tema kayu-kayan (apakah???).hahahahaha...actually aku pun xtau ape temanye.cume yg aku tau aku nak gune bakul2 dari rotan,buluh,etc..ape name tema 2 ek??tah..hehe

Bawah ni adalah contoh2 bekas yang akan digunakan mase tunang nanti:

 bakul 2 tkt yg sgt comel..heeee (tp kene reject ngn ayah.huhu)



 utk bekas mengkuang 2 aku da lekatkan renda kat tepi 2 sket.belum siap lg pn..



 kotak harta karun



kotak merah yg comey ni i bought for RM5.00/set @ Mydin Melaka.yess..sgt murah.skali dgn kotak kecik lak 2.sgt puas hati okehhhh.... =)


Ape yg akan aku wat dgn bekas2 ni?nanti aku upload gmbr2 gubahan yg separa siap dan totally siap.hehehe..for now,ini je yg da tersiapkn.hehehehehe..

3 weeks more..preparation boleh cakap 60% done la..ala.bukan grand2 sgt pn.wat ala kadar tahap koboi je kot.hahahahaha..ape2 pn aku harap semuanya berjalan lancar nanti....

=)

No comments:

Post a Comment

Countings...

Daisypath Anniversary tickers