Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Wednesday, January 12, 2011

Giveaway Best From Cik Intan Norazam

Hari ni saye berblogwalking lagi..pas2 ternampak la Giveaway yang dianjurkan oleh Cik Intan. Nak bace entri tu?Click sini.....Macam best je. Nak join la!hehehe.. =D

Nape saye nak join giveaway ni?Sebab saye xcreative (boleh gitu??hehe)...Actually saye pun mcm b2b lain..nak kan kad kahwin yg special & unique. Yang menepati citarasa saye. Tapi..saye ni xcreative orgnye..buta seni. Hahahaha...So angan-angan nak design kad kahwin sendiri mmg la terkubur je...




Bile bace entri Cik Intan ni..rase menarik pulak.Sebab saye nak seorang designer kad kahwin yang ikut citarasa saye..Kalau company printing punye designer 2 ssh sket nak ikut citarasa kite. Slalunye dorg soh pilih dr design yg available. Dan semestinye xikut citarasa saye..

Saye cuma nak kad kahwin yang simple,elegant,cute & unique.. (byk songeh x?hehehe...).So hopefully Cik Intan akan pilih saye & seterusnye design kan kad kahwin saye chantek2!!! Time kasih Cik Intan sbb adakan giveaway nie!!! =)

No comments:

Post a Comment

Countings...

Daisypath Anniversary tickers