Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Monday, January 17, 2011

thank you very2 much!!!

Entri ni utk ucapkan terima kasih pd 2 org tuan punya blog yg sgt2 baik hati iaitu :

  1. Kak Nad from Dina Halim Bridal Boutique, and
  2. Cik Intan from i n t a n o r a z a m
Firstly tq to kak nad sebab bagi saye menang 5th place on Dina Halim Online Contest Edisi Ke-2. Tema contest ni adalah "Dari Mata Jatuh Ke Hati". Sape2 yg nak masuk contest ni kena ceritakan kisah chenta masing2..Saye pun ade ceritakan kisah chenta saya kt entri ni cuma mungkin xcukup detail. Malu la nak cerita semua skali.hihi *gile mengade2..hahaha*

Actually ni first time saye enter any online contest so sgt2 xsangka boleh menang (even 5th place pun). Saye sgt2 hepi & mcm xpercaye bile kak nad umumkan saye menang.hehehehe... *senyum lebar sampai telinga* =D

Yang kedua saye blogwalk then terjumpa blog Cik Intan yg sgt2 sweet ni. Terbace la entri ni...Die nak bagi giveaway to b2b which is die volunteer nak designkan kad kahwin utk mereka2 yg bertuah. Saye dgn bersemangat skali mtk die designkan kad kawin saye (sungguh xmalu!haha). Cik Intan yg baik hati pun bersetuju (yeay2!!).

Oleh kerana saye ni mmg xcreative orgnye so bile dpt designer utk kad kahwin ni saye sgt2 la hepi!Oh...sungguh bahagia bile dpt service/hadiah percuma. Okey..skrg saye da gile online contest. Rase2 mcm nak jadikan Cik Kina sebagai inspirasi la..hehehe..tq kat Cik Kina atas nasihat anda kat entri ni..



Ini adalah saye beberapa hari nie..hehehehe =D

Thank You Guys!!!

4 comments:

Countings...

Daisypath Anniversary tickers