Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Monday, February 21, 2011

Dugaan Masa Bertunang

Sekejap je da 2 bulan kami bertunang..saye bersyukur menjadi tunang En Mohd Muzaffar. Hampir 7 tahun kami bersama. Macam2 kami lalui..Tapi dia tetap yang terbaik di hati saye.. =)

Alhamdulillah..Ayah da kuar wad smlm. Masih berhat dirumah kesan surgery jumaat lalu. Semoga ayah saye sihat. Die je yang tinggal selepas Mak pergi pada 1 Mac 2001. Tak lame lagi genap 10 tahun Mak pergi. Mungkin sbb 2 saye emosi sket arini.. Tak kire bape lame pun mase berlalu. Rasa sakit 2 masih sama. Mungkin bak kata doctor..saye xmelalui grieving process yang sepatutnye (Denial, Anger, Bargaining, Depression & Acceptence). Some people say i'm still in Denial stage. Really?? =(

Orang kate mase bertunang banyak dugaan. Lagi hebat dari mase bercinta..betul ke?Mungkin...dugaan kami adalah si dia berubah. Ye.Mr Fiance da berubah. Risau?Tentu. Tapi die berubah menjadi lebih baik. Lebih..berbeza. Dulu kami selalu bergaduh. Tanya Dayak, Raina dan Sha. Bile ktorg gaduh, satu rumah boleh dgr.hehehe..

Sekarang dia da berubah. Sejak bertunang kami xpernah bergaduh mcm dulu. Pelik. Da 2 bulan camni..kami lebih bertolak ansur. Mungkin sebab saye sakit jadi die selalu mengalah. Tapi..kadang2 saya risau. Dia berubah jadi lebih baik, lebih memahami. Saye?Masih macam dulu..

I'm worried...what if he's tired,bored with the same old me?


TQ for being there for me boo-boo.. (^_^)

5 comments:

  1. i pon ade mslh cm u..i ni je tak ubah2 perangai..cmtu gak.tkt gak if dia bosan but alhamdulillah for the time being dia menerima seadanya lagi.lol.

    ReplyDelete
  2. hahaha...
    "love me the way i am" kn lisa?
    hehehe.. ;)

    ReplyDelete
  3. hurmm same shoes!!.. i pon slalu terfikir. kte nk dia jd baek n berubah utk kte. tp kte kdg2 telupe kte pn xperfect..

    ReplyDelete
  4. sweetnya..ade orang ckp jodoh kita tuh yang saling melengkapi kita..:)

    ReplyDelete
  5. tq babes...
    xsangka bkn i sorg je alami perasaan 2..
    hehehe =)

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers