Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Monday, May 30, 2011

Bridal boutique KL & JB yang best!

* This is a sticky entry. Sila scroll ke bawah untuk updated entry ye kwn2... =) 


Salam beauties!!!  =)

Memandangkan saye & Mr Fiance berada di tempat yg berlainan, sorg kat JB, sorg kat KL..so sgt2 la susah nak cari bridal boutique yg best2. Bile kitorg jumpe weekend pun masa 2 penuh dgn mcm2 activity sampai xsempat nak survey bridal boutique yg ade...

Oleh itu..saye nak mintak bantuan all b2b & ex-b2b yg baik hati utk tinggalkan list vendor bridal yg korg rase best & meletops kat comment ye. Kalau boleh tinggalkan la list blog / website dorg skali so senang nak survey2 online. Almaklumlah..nak survey kt kedai tkt xsempat. Hehehe...

I think post ni pn leh membantu b2b lain yg tgh survey2 bridal. Lg best kalau korg leh wat review psl vendor 2...hehehe *demand plak aku nih!*

TQ all!!!! Sayang korg sume!!! =)

8 comments:

  1. so far i tgk yg bridal yg agak top n affordable is ritacollection klang, suri weddings shah alam, zaifiezainal... :) yg kat jb xtau.. hehe ;p gudluck dear.. :)


    meow~
    http://reneemeowwedding.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. cuba tgk butik rins suzana kat taman permata.. boleh tahan gak =)

    ReplyDelete
  3. saya area kulai..xtau la jb..tp ok je dr jb ke kulai..kat sini ade 2 butik..ezad wedding galery dengan butik andaman seri renjis..ezad more to modern n mmg cantik2..harge pun standard..andaman seri renjis,baju cantik2..tp kelebihan pada pemiliknye yg sgt baik hati,pmurah dan ramah..murah sgt2 n puas hati..

    nak pegi 2 tempat ni,dr jb,lalu je jalan nak ke tesco kulai..toleh kiri kanan jalan..mesti nampak..hehe

    ReplyDelete
  4. KL cari la arma couture, cantek2 and follow budget kite. Kalau jb ni byk gak.. salah 1 drpdnya Adli bridal... tp byk lg bridal2 yg seangkatan dengannye lebih murah... ehehehe.. selamat mencari....

    ReplyDelete
  5. one of my fren ade bukak bridal kt JB....muda lagi...tp mmg best! cube gi page die...

    http://newlywedsbigday.wordpress.com/

    siap dgn photo,hantaran,cuppies ,etc semua ada... cuba gi page tu... Lian will absolutely treat you well.. :)

    ReplyDelete
  6. sy org johor jugak
    tp kami dua2 keje kat KL
    mengalami mslh yg same tntg nak crik bridal nie

    tp naseb bek mama tolong crikkan...
    die sebok tny2 org,pastu die ckp kat kami
    ble balik johor,trus g tgk...
    then book

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers