Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Monday, March 21, 2011

Cute Couple Contest by Cik Puan Sue

Harini nak join contest ni la...Cam best je...hihi. Contest ni dianjurkan oleh Cik Puan Sue (suka-suki je aku tukar name org.hehehehe...Sori Ciksue)

SYARAT-SYARAT:


  1. Mestilah mempunyai blog dan mestilah follower ciksucatalyst. (done!)
  2. Buat entry yang bertajuk "cute couple contest". (done!)
  3. Letakkan banner gambar di atas di sidebar or entry dan link ke blog ciksucatalyst. (done!)
  4. Upload gambar bersama orang kesayangan anda,tak kisahla,ibu,ayah,anak,suami,kekasih,kawan dan sebagainya tetapi mesti couple okay,maknanya gambar anda dan pasangan.(ade kat bawah. Done!)
  5. Buat sedikit 'caption' yang menarik,dan kreatif.kalau nak cerita pasal gambar tersebut pun,tidak mengapa:)gambar dan caption yang menarik akan di pilih sebagai pemenang. (errrr....harap2 menarik la.hehehe...)
  6. Tag seorang rakan anda. (kat bawah jugak. Done!)
  7. Tinggalkan link entry anda di petak komen di bawah. (sudah jugakkkkk...)
  8. Tarikh tutup penyertaan 26 April 2011 dan keputusan adalah MUKTAMAD.
HADIAH-HADIAHNYA:

TEMPAT PERTAMA : RM40 +PRODUK KESIHATAN.
TEMPAT KEDUA       : RM30+ PRODUK KESIHATAN.
TEMPAT KETIGA      : RM20
-------------------------------------------------------------------------
So...ni gambar saye/kami :


 Cara2 seorang lelaki gentleman meng'ayat' gadis comel di UiTM...(telah dirakamkan oleh sorang paparazzi tidak bernama) Biar takde rupa janji ayat mesti 'POWER'! hehehehehe....

Sebenarnye gambar tersebut diambil semasa pre-wed photoshoot kami di UiTM Shah Alam. Kenapa pilih gambar ni? Sebab kami bercinta semasa belajar. Korg rase cute x couple kat atas 2?CUTE KAN???? Ehhhhhhhh... Maksud saye couple yg kt atas sekali. Yang pakai baju pengantin 2........heheheheehhe....... Sila jgn salah sangka bile tgk gambar kami tu. Mr Fiance tak pernah 'ayat' saye camtu. In fact, die tak pernah 'ayat' saye langsung!!! Itu semua hanya lakonan semata2 sahaja. Tiada kena mengena dengan yang hidup mahupun yang telah meninggal dunia (dan juga tiada kena-mengena dgn kisah cinta kami langsung!hehehehehe... )

Ciksue soh tag kawan....nak tag sape ek??? Ramai yg saye nak tag sbnrnye... Tapi memandangkan kene tag sorg je maka saye memilih kasih dgn mengetag besties saye!!!!!!! Cik Irmalind (http://stroberidancokelat.blogspot.com/)

4 comments:

Countings...

Daisypath Anniversary tickers