Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Wednesday, March 09, 2011

Day 9 - What you think about your friends

I think (most of) my friends are nice people. And fun to be around too!! Tapi...adat la.. Dalam life ni kite akan jumpe mcm2 kawan. Kawan yang betul2 baik, amik berat pasal kite, Xberkire, etc..I mean a TRUE FRIEND. Tapi kite jugak akan jumpe org2 yg nak berkawan semata2 sebab kite berpangkat (been thru this), sbb nak menumpang senang, sebab nak manipulate kite, sebab nak mengarah2kan kite (cam aku kuli batak ko kn?!), sebab saje2 nak berlagak, nak amik kesempatan,etc,etc...

Sekarang ni saye da pandai menilai sape yg betul2 ikhlas mase berkawan dan sape yg x... Mase kite susah & sakit, mase 2 la kwn2 sebenar akan muncul. Ade kawan yg cume pentingkan diri die sorg walaupun tau kite tgh sakit, nak surgery, xsihat...but they don't care. As long as they get what they want. So...berhati2 dgn kwn2 cm2!!

Lame xletak gambar.. nak letak gmbr kwn2 plak r kat sinie..hehehe... Meh tgk kwn2 saye yg comel2. Saye xde kwn2 yg xcomel yeeee...... ;)

Dayak, Raina, Me & Sha - They are my uni bf. We had a blast during our 5 years together!! Miss u guys so much... Sekarang ni sume busy ngn keje, pas2 duduk pun jauh2..huhu...Love u guys... =)


My classmate from TCSJB (Ayu, Rai & my besties since form 4, Irmalind!!!). Sila bace blog besties saye juga ye... stroberi.dan.cokelat!!! Saje tempek gmbr  mase saye tunang..hehehe... ;)


They are my drama queens!! Erin, Me & Nana on my engagement day. During the few months we've known each other (Eh. tipu.aku kenal Erin sejak skolah. She's my classmate), we had gone thru A LOT OF DRAMA!! But we're still holding on to each other.... =)




And kawan yang paling penting skali..... Nak tau sape die???????



He's my TRUE FRIEND. My friend, my companion, my beat, my joy, my heart... Lucky I'm In Love With My Bestfriend =)


3 comments:

  1. me too!!
    lucky i'm in love with my bestfriend (ko tau kisah aku ngn madir..hahaha...)
    anyway, thanks promote free blog aku..hahah...
    FRIENDS FOREVER yo~

    ReplyDelete
  2. memang mase kite susah la kite dpt tau yg mn true fren kite..

    ReplyDelete
  3. malin : xpe2..jgn risau.aku akan tlg promote blog ko ni.hehehe

    kasut pink : betul..mase susah kwn2 plastik sume tinggalkan kite cm2 je..

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers