Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Friday, March 04, 2011

Khas untuk Cik Ana

Saye tau maybe ramai yang da tau pasal ni....tapi saye xpedulik!!! Saye nak cakap jugak!!!! Ehemmmmmm2.....berdasarkan entri saye yg ni....

SAYE MENANG 1ST PLACE DALAM CONTEST SWEET COUPLE BY CIK ANA!!!!

Untuk itu,entri ini ditujukan khas untuk Cik Ana yg sgt3 baik hati sbb memilih kami sebagai sweetest couple. Terima kasih Cik Ana yang tak comot pun!! *winks* ;)

Saye xtau apakah kriteria yg di tetapkan oleh para juri (cewah!) dalam menentukan sweet couple ni. Pada saye kami xse'sweet' (apakah perkataan tu??hehe) couple2 lain. Kami sgt2 xsweet. Kami couple yg pelik. Hehe. Tapi saye sgt2 bersyukur sbb Cik Ana memilih kami..Mase dpt tau menang sweet couple ni rase cam nak tido sambil senyum. Sbb xsangke yg kami ni sweet sebenarnye..muahahahaha (Anda dibenarkan muntah darah sekarang.hahahaha). So sekali lagi saye nak ucapkan :

THANK YOU CIK ANA YANG COMEL.... =D

2 comments:

  1. hye dear, i c ur 'luv' not from ur word, tapi from my heart..hihi... :) rezeki kawin u.. nnti da dapat gambo op bagi saye ye, saye editkan untuk buat banner, n bgtahu saye theme yang diingini :)

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers