Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Thursday, March 24, 2011

Musim mengawan di Johor??

Okeyy...mari ucapkan tq to Cik Liyana MK kerana sudi designkan banner khas kat bawah ni utk B2B Johor.. So ape tunggu lagi? B2B Johor meh paparkan banner kat bawah ni so senang kite nak recognize B2B from Johor!!

Psssstttt.......xnak wat gathering ke? Jomlaaaaaaaaa..........heheeeeee.... =D

10 comments:

  1. mak oi canteknye....my future husbad org johor, so blh la nak bagi dia...hahaha tp kna groom to be la :)

    ReplyDelete
  2. happy johorian b2b... hehe.. sara x tampal lagi banner utk pahangian.. eh ada ke pahangian ? hahahah~!

    ReplyDelete
  3. WillBeMrs : I loike too!!! ;)

    Nana : errr..u pun leh kire b2b johor kot?xpe2..ktorg sudi je terima org2 negeri lain asalakn kawen or bertandang kt johor.hehehe =)

    hernyzar : pahangian??xsure la ade x words 2.hahaha.letak2...penat cik kina kite wat tau!hehe

    ReplyDelete
  4. proud to be johorian 2 :)..banner akan ditampal hehe

    ReplyDelete
  5. cantik banner..yup,sy akan tampal :)

    ReplyDelete
  6. kte amek banner nih tahu. johorean b2b gak. :)
    gathering?? wah mesti syok kalo dapat jumpe semua b2b kan2. mesti macam2 cte akan kuo. syoknyer!

    ReplyDelete
  7. salam... baru di sini... :0
    b2b from johor jugak ni....
    nak tayang banner tu boleh? hehe
    ade gathering? nak jugak join... :D

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers