Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Wednesday, March 09, 2011

Paper flower or bunga tisu yg tgh hangat diperkatakan...

Bile blogwalking saye tgk ramai b2b yg tgh mencari / meng 'DIY' bunga tisu ni untuk dijadikan bunga pahar... Rajin2 betul la korg ni!! Bagi tepukan kt diri sendiri sket!!! *clap100x* hehehe.... Saye xrajin mcm anda semua.. Saye seorang pemalas dan takde seni. Jadi xde harapan nak DIY benda2 camnih..huhu.....

Just nak share lagi satu idea menarik utk paper flower ni iaitu gunakan untuk hantaran cam kt bwh ni :

Credit to Ruffled


Korg leh dapatkan tutorial utk buat paper flower ni kat sini . Die ade ajar cara utk wat 4 jenis paper flower. Menarik tau!!! =)

9 comments:

  1. put guna utk hantaran!heee. tq dear share sini

    ReplyDelete
  2. waa..thanks!! da ade idea nk letak kat mane selain bunge pahar..hihi..aah..tetibe nk menggedik ngn bunge tisu ni..hihi..=)

    ReplyDelete
  3. miss puteri & cikkin : bagi tepukan utk diri sendiri kerana korg mmg rajin!!!!! *clap100x* hehehe...suke jugak bunga tisu ni tapi xde seni la nak DIY..huhu..tlg buatkan boleh??hahahahaha..

    ReplyDelete
  4. eee..santek lah...leh save budget kan..

    ReplyDelete
  5. try la buat..pas2 tepek gmbr kt blog masing2 ye..
    leh kongsi2 hasil korg.. =)

    ReplyDelete
  6. cantekkkkkkkk...tp i ni tgn kayu la..hahahaah, buat mesti xjadi

    ReplyDelete
  7. nadya : same la kite...huhu.so kesimpulannye xyah la wat.beli da siap je senang.hehe

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers