Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Thursday, March 24, 2011

The Perfect Canvas For You!

Korg tau x ape 2 Canvas Print? Canvas Print, as its name, generally refer to professional quality reproduction of image onto canvas (as base media), instead of paper. Korg kenal The Perfect Canvas (TPC)? Mereka ni offer highest quality service for their product for very special price tau!

Pernah tak korg terfikir nak buat gambar korg jadi canvas? I did.. I don't think its a waste of money (at all!!). Bayang kan..kite boleh letak gambar canvas tu kat easel mase kenduri kawin. Tetamu yang datang bolehla tgk rupa pengantin kn? Sebab kadang2 tetamu yg datang ni cuma kenal salah satu pengantin atau mak bapak pengantin je... Letak la gambar camni :

 Barula orang boleh cam rupa pengantin...

Letak gambar byk2 pun best gak kan?

Ehhh....cam kenal je? Ni blogger Cik Liyana MK kn? hehe...

Auuuwwwww....so sweet.... =)

Then pas wedding boleh jadikan gambar canvas tu sebagai penghias rumah.. Camni :
 kan romantik tu?? Hihi...

Sempena 1st Anniversary The Perfect Canvas, mereka dgn baik hatinye nak bagi free canvas printing to 3 lucky winners! Tarikh tutup pada 1st May 2011!! Jom join ramai2! Untuk maklumat lanjut korg boleh tgk blog The Perfect Canvas & Facebook Mereka (jom like mereka ramai2!!)

Camne nak order? korg boleh tgk kat sini. Or saye explain sket :
  1. Pilih gambar yang korg suke or nak jadikan canvas 
  2. Email gambar kat : theperfectcanvas@gmail.com 
  3. Kalau xsure psl size & kualiti gambar xpe..korg leh consult ngn TPC. Kalau nak dorg touch-up sket gambar 2 pn bolehhhhhh (baik kan hati dorg?hehe)
  4. TPC akan provide account no utk korg wat bayaran
  5. Canvas korg akan siap dalam masa 1 week time after the payment is made. TPC akan inform korg via text messages. For this purpose, TPC requires you to provide us with your handphone number.
Tips utk korg :
As a general guide, images that are higher than 2.0MB in file size are usually good enough for excellent print out. For images with file size less than 1.5MB but higher than 700kb are still workable in most cases, but it might be subjected to a smaller canvas print size. (or korg leh bace kat sini)

Untuk harga korg jangan risau sebab TPC mmg offer harga yg terbaek!! Tak caye cube tgk size & price kat bawah ni (or click kat sini utk tgk kat blog mereka)

*For full wrap canvas, sizes 18" x 24" and 21" x 31" additional RM5 will be charged.
*Above the sizes mentioned, full wrap canvas will be charged additional RM10 only
 
Psssstttttt....selain canvas ni dorg pun ade wat Fabric Canvas (untuk hiasan rumah), art stand (easel), car sticker, bunting and banner printing.Berbaloi2!! Jom email dorg sekarang!

4 comments:

Countings...

Daisypath Anniversary tickers