Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Wednesday, April 27, 2011

DIY Wedding invitation

Tibe2 rase cam nak DIY wedding invitation utk my close friends and also for bloggers la... boleh x ek? Agak2 adakah saye berkemahiran dan berkreativiti tinggi untuk menghasilkan wedding invitation sendiri? Hehehehehe...

Takpe2....ade 6 bulan lagi untuk bersedia. Rasenye sempat kot siapkan dalam mase sebulan dua...(kot?). Setakat untuk 100 kad rasenye masih boleh. Kalau nak wat sume skali mmg mencari maut namenye. Mane mampu siapkan 1.5k - 2k kad. Mau tercabut tgn! Hehehe... Tapi nak wat kad camne ek??

Meh tgk idea dr Mr Google jap :

Yang ni wat guna fabrik. Comel kan? Boleh wat guna fabrik yang comel2 mengikut citarasa sendiri. Hehe... Nak tau step-by-step camne nak wat invitation camni? Boleh tgk kat merrimentdesign or click kat sini

Ni pun creative gak. Guna handkerchief jd invitation. Pas2 da xpayah bg doorgift sbb da dpt awal2 kn? Hahahahaha.... Boleh tgk kat craftzine or click kat sini


Yang ni pun boleh jadi wedding invitation yg comel..kn? Boleh tgk tutorial step-by-step die kat craftzine jugak or click kat sini


Meh tgk card2 lain yg comel2 jugak :





Ok dah.cukupla tu. Rase cam xmampu plak nak wat DIY nih! hahahaha... tapi utk korg2 yg dgn gigihnye berusaha men'DIY' card masing2... GOODLUCK!! =)

5 comments:

  1. aku suka yg fabrik!!hehe~..sila la buat!!dba nk satu!!hehe

    ReplyDelete
  2. lovelyadibah : owhhh...mampukah nak wat kad cm2?hehe

    ReplyDelete
  3. comelnyeeee... tp larat ke nak buat, huhu... Kalo larat + byk mase lagi, leh la DIY.. jimat sgt2, kan...

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers