Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Thursday, April 28, 2011

Prosedur Pernikahan di Johor

Pernah tak korg rase sgt pening dan konpius sampai tak tau nak mula dari mana? Aku pun rase camtu. Pening la... Ape yg kene wat utk prosedur nikah ni? Rase lost je.. Nasib baik la lambat lagi. So aku still ade masa utk bertenang dan berfikir. Hehehe...

Try google2 then dapat la link ni.... Sape2 dari Johor yang nak tau pasal prosedur pernikahan ni bolehla click kat sini . Malas nak explain kt sini sbb panjang sgt. Hehehehe... =D

Harap2 link ni dapat membantu korg2 yg nak kawen nih. Saye yg sedia berkhidmat utk masyarakat *nampak sgt aku nih keje gomen!slogan khidmat masyarakat tuuuu.....hahahaha* =)

9 comments:

  1. klu pasangan punya alamat bkn dlm mukim yg sama.. contoh dia dok senai maknanya dia kena g pej agama kulaijaya setelkan borg dia dulu br la blh pegi pej agama jb utk blh pompuan punya. sape2 yg tau, bagus. sape2 yg x tau, kena la wat marathon ke sana sini. hahahah

    ReplyDelete
  2. yup..same thing goes to pasangan lain negeri.settle kan lelaki pny dulu.da dpt surat kebenaran nikah luar daerah/negeri baru boleh settle kan belah perempuan...haishhhh...leceh betulla...huhu

    ReplyDelete
  3. isi borang baru 5% dr overall process nk kawen. good luck yer. jgn tension2 (^^,)

    ReplyDelete
  4. u're welcome...gdluck everyone! ;)

    ReplyDelete
  5. wahh pening2... mula2 mcm paham, lps tu mcm blur pulak..huhuhu.. stress

    ReplyDelete
  6. wahh pening2... mula2 mcm paham, lps tu mcm blur pulak..huhuhu.. stress

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers