Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Monday, May 23, 2011

Dugaan Bertunang Part 2 *Alert!Alert!*

Motor Mr Fiance hilang!!!!!!!!!!!! haishhhhhhhhh......... *speechless*

Jenis Motor : Honda EX5 (je.hahahaha)
Plate No : WLR 1092
Lokasi hilang : Umah Mr Fiance, Gombak
Masa : Semalam (22nd May 2011)

Sesiapa yang menjumpai motor ni & pencurinya skali sila bunuh pencuri tersebut dengan cara menoreh perut mereka, memotong dan keluarkan usus mereka kemudian sila pijak2 di atas tanah tanpa belas kasihan. Sekian. Terima kasih *Ye. Saye mmg evil!*


--------------------------------------------------------------------
Masa bertunang ni mcm2 dugaan dtg. Ni antara dugaan yang tak pernah aku jangka. Da tinggal 6 bulan nak kawin, duit byk nak pakai... Time2 ni la motor dia nak kene curik pulak. Kesian kt Mr Fiance. Dah susah nak pegi kerja. Terpaksa naik kereta. Hishhhhhh.... pencurik tu pun..pegila curik motor yang mahal2 tu. Pegi curik motor cabuk Mr Fiance tu watpe...............................

OK. Baiklah. Saye officially stress arini. Maaf kawan2........

P/S : Mr Fiance, ini bukan alasan utk beli superbike tersebut okeyh??Awak nak kawin dgn saye or kawin dgn superbike tersebut. Sila buat pilihan sekarang. Muahahahahaha....

10 comments:

  1. damnnnnnnnnnnnn pencuri!!! kalau aku jumpa aku letak dia kat dinding tembak sampai mampos tak rupa org!cam sial la.emo.

    ReplyDelete
  2. hahahahaha.. motor ilang terus die upgrade nak beli superbike??!!!! apekah?! lain ah kalo nak beli superbike buat hantaran kat u. baru gempak..

    ReplyDelete
  3. LisaLisut: wahahahaha...u lg emo dr i okeyh??hahahah

    oshinz : menarik jugak cdgn 2...tp...i xde lesen motor la.bwk pn xreti.camne tu?hehehe

    nana : 2 la...benci betul.geram2!!huhu...

    ReplyDelete
  4. Memang sial pencurik tu. Orang2 camni elok biar mati je dr hidup menyusahkan org..

    ReplyDelete
  5. betul!!xde hati perut lgsg!org dala nak kawin nih...huhu...

    ReplyDelete
  6. adeh..teruk btul la..menyusahkan orang je diorg nie..

    ReplyDelete
  7. dear, i pon pernah hilang motor jugak! yamaha Ego uihhhh sedih nye,. dah la hadiah dari my mum.. nanges sampai bengkak2 mata huhuhuhu.

    ReplyDelete
  8. 2 la...kesian je kt my fiance..lgpun time2 nak kawin ni duit byk nak pakai.kesian kt die kene kuar duit lg..

    ReplyDelete
  9. kesianya. tunang saya pun dok gombak gak. aduh takut ni :(

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers