Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Wednesday, June 22, 2011

Perut berpintal-pintal...

Nape setiap kali Mr Fiance cakap... "Syg, xxx days to go..." Mesti perut aku rase berpintal2? (Apakah perumpamaan tu??Hahahahaha). Tak tau la ape perasaan sekarang. Perasaan cam tak nak kawin je...Boleh tak? Sayang la nak tinggalkan zaman berchenta ni. Hehe....Lagipun...Adakah aku ready bergelar seorang isteri?? (=_=')

Semalam kene bebel dgn Along sebab byk benda takde progress. Walaupun Along da cakap nak sponsor paperbag utk doorgift, bunga pahar n a few things..Tapi mood nak survey2 tu takde plak. Kene carik yg murah2 sebab kesian lak kat kakak aku sorg tu kalau amik yg mahal2. Tapi.......kalau die nak sponsor yg mahal pun apelah salahnye kn? Bukan slalu pun adik die kawin...kn?Hehehe...

Along da bising pasal invitation. Suruh siapkan cepat2 sebab raya nanti da leh pass kat sedara mara. Takyah da nak pos. Setem mahal tau. 60sen kot. Kalau pos 500 keping pun da RM300. Duit tuuuuuuuuuu..... Huhu..Baiklah. Saya akan mula menyervey kad kawin. Kat mane eh nak cari kad kawin yg murah2?

Owhhhhhhhh....L.O.S.T.... Ape patut buat dulu ni? Huhu...

P/S : Google harini comel eh??? Hehehehe



No comments:

Post a Comment

Countings...

Daisypath Anniversary tickers