Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Monday, June 20, 2011

Weekend Variables

Ngantuk gile lah harini...camne nak buat keje ni? Baru je balik dari Port Tg Langsat for Kembara Mahkota Johor. Balik ofis xde mood nak wat keje la...So baik update blog yg bersawang ni kn? Hehe...

Last weekend I went to KL. Untuk ape?Dating la...ape lagi kn?Hehehehe...Saturday morning (yg xbape nak morning dah) kitorg pergi survey2 a few bridal untuk majlis bertandang nanti. Try on a few dress, discuss a few things...tapi still xdpt kata putus lagi nak amik bridal mane. Pening tak? For my side almost everything da ade progress / da booked but for his side...almost everything xde ape2 progress pun!Speed tahap siput vavy kn? Hishhh...mmg susah bile mtk laki uruskan sendiri majlis dorg. (Silap2 bertandang nnt kitorg pakai baju raya pas2 mekap sendiri je). Hangin tul camni!

OK...berbalik pd bridal 2...Aku berkenan gile dgn 1 bridal ni. Harga mahal sket dari bridal2 lain but her make-up is superb! Die punye wedding dress pun terbaik!!Utk wedding dress biase pun da cantik gile...rase2nye xyah amik yg exclusive range pun da puas hati. Tapi kalau Mr Fiance baik hati nak amik yg exclusive range 2 apela salahnye kn? Hahahahaha....Walaupun ditegah oleh Mr Fiance tapi nak upload jugak gambar bajunye!Sebab ia adalah gojes dan kebarangkalian saye memakai baju ni mase bertandang adalah kecik...Huhu... (Mintak maaf di atas kegemukan model gambar ni. Wajah model ni terpaksa di'crop' atas dasar takut korg muntah2 bile tgk. Hahahaah...)


Baju ni comel.Kalau tgk betul2 kat cermin blkg 2 nmpk ribbon kt blkg baju 2 yg sungguh sweeetttttttttt........ Mr Fiance's sister vote for this outfit tapi FMIL xsetuju la plak. Sebab baju die jarang. Which is dalam cume pakai corset then luar lace. Oleh sebab saye nak membodek bakal mak mertua maka...baju ni REJECT!! ;P


I fell in love with this outfit!!seriously!!!!!!!Ridiculously superb!! (although baju ni belum masuk exclusive range lagi. Cube korg bygkan yg exclusive range die?peerrrggghhhhhhhhhh..........). FMIL approve baju ni But FSIL xsetuju sebab terlalu biase (sebab die just baju kebaya labuh). But I heart all the bling2! Tapi bak kate Dayak, "Ala!!Jgn amik baju ni...TAK SEKSI!" (What????)

So...kesimpulannye...belum dapat decide ape2 lg sbb FMIL & FSIL xle nak agree. Saye? I don't really mind mane2. Sebagai seorang bakal menantu yg baik, untuk bertandang saye serahkan je kat FMIL & FSIL utk decide. Hehehe (Bodek x?Haha)

Malamnye kitorg lepak dgn 2 of my besties mase kat uni dulu, Dayak & Raina. Rindu banget dgn korg weyh!!!!!!!!! Korg mmg gile!! Kitorg dok lepak berborak mcm2 cite sampai Mr Fiance pun speechless. Dalam otak die mesti tertanya2.. Adakah tunang die seorg pervert?? Hahahahahahaa... (Psssttttt....video 'r*g*l' korg sume masih ade dlm simpanan aku. Kalau korg xdtg wedding aku, aku blackmail gune video 2.muahahahahaha)

Dayak, Me & Raina...missing Sha & Nisa..Huhu..


On sunday kitorg ke Jalan TAR & Masjid India utk beli brg2 errrr....bukan kawin. Hehe..Shopping tudung je. Ni la mslhnye bile org free hair tapi kt ofis wajib pakai tudung. Terpakse la shopping tudung byk2. Hehe..kesian Mr Fiance. Hahahaha..Oh ye. Tudung nikah da berjaya dibeli. Hehehehe

Lastly...nak tepek gambar me & Mr Fiance jugak! I don't care! Hahahaahha....


Kesimpulan entri ni : Untuk majlis belah lelaki ape pun xsetel lagi!! Sekian ;P

4 comments:

  1. kenapa kt ofis kene pakai tudung eh?kerajaan eh?cnfuse lak.mcm skolah.hehe

    i suka bj no.2cntik n sopan.eh nape tak approve..sllnye FMIL ni kan suka sopan2.haha.i plak terbalik.side tandang ke side i ke semua decision kitorg buat sndri.family ikut je.haha

    ReplyDelete
  2. yup.govt...i dont know why tp admin insist yg i kene pakai tudung (da pnh kena warning sbb xpakai tudung dulu.hehehe)

    i pun suke bj no 2.FMIL ok je...tapi kakak my fiance yg xagree.die cakap biase sgt.huhu..terpaksa terima je la..

    ReplyDelete
  3. same goes to me.
    his side i just said I FOLLOW... hehehe :)

    ReplyDelete
  4. hehe...samela.nak amik hati FMIL knnnnn....hehe ;)

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers