Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Tuesday, July 05, 2011

Freak out sikit je...

Harini nak freak out sikit je la. Xle lame2 sbb byk keje nih! Hehehe... ada beberapa perkara yg nak di freak out kan :

  1. Mr Fiance da book bridal for his side. Bridal biasa2 je.. Xde nama pun.Aku biar Mr Fiance & FSIL yg pilih.Sebenarnya utk bertandang mmg aku bg pd Mr Fiance & his family to decide. Sebab aku nak family dia rase involved dlm wedding kami. Aku sememangnya tak kisah pasal baju, pelamin or meja makan beradap or arch or red carpet etc, etc...Serious aku mmg tak kisah! Tapi satu perkara yg aku remind Mr Fiance berkali2 is...the make-up! Aku tak nak mekap mcm drag queen!! Bila Mr Fiance bitau nama bridal yg dia da book, aku pun menggoogle2 dan jumpe fb bridal tersebut. Mak aih!!!!! Mekap die very the 1980s!!! Freak out sekejap!!!! Camne nih??? Mr Fiance... I nak book MUA boleh? Pleaseeeeeeeeeeee......... Huhu...
  2. Paper bag utk doorgift, bunga pahar, banner, bunting, kad kawen, etc,etc sume xcari lg. OK. Saye tau lmbt lg tapi nak start freak out skrg boleh?hahahaha...
  3. Keje tgh byk gile vavy tapi harini bdn nak demam da...rasenya badan saya da give up dan give out lepas dipaksa bekerja keras berhari-hari. Owhhh. I know my friends kdg2 terasa sbb kalau nak jumpe pun kene wat appointment sebulan lbh awal but this is my schedule. Camne? Huhu...for now I'm only free mase bulan puasa nanti. This whole month da fully book (oleh keje). Camne badan x give up camni? Huhu.... Camne nak pujuk bdn saye biar die mendengar kata dan terus bekerja? Haisssshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh................tlg lah. Saye tak boleh demam sekarang!!!!! =(

1 comment:

  1. kesiannyer dier.. sabar yer.. :)

    bersyukurlah kerana anda ada pekerjaan..

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers