Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Wednesday, July 13, 2011

Saye Sayang Ayah Saye!!!!!

Semalam mase nak makan tibe2 ayah tanya psl preparation utk kawen ni. Saye jawab ala kadar je sebab tgh demam time tu.. Pastu bincang2 tibe2 Ayah cakap " Takpe.. Awak focus je dekat hantaran, pelamin, make-up ngan lain-lain tu. Pasal makan, khemah, PA system, kompang, 2 sume da jadi tanggungjawab Ayah.."

Dengan tak semena2 mata saya bersinar2 bagai mendapat cahaya petunjuk. Yess!!!!!!!! Saye Sayang Ayah Saye!!!!!

Barulah bersemangat nak teruskan wedding progress yang dalame terbengkalai nih! Hehehehe....Nanti saye update wedding progress saye ehhhhhhhh.... *winks* ;)

4 comments:

  1. hehehe...2 la.terus rase sihat dah.hehe =)

    ReplyDelete
  2. wah......kak long pun rasa bersemngat mc ni kalo abah kak long pun ckp mcm tu nnt kat kak long...auw....=) hehehe..

    pe pun, chayook2...hope everthng ok ya' dear...

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers