Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Tuesday, July 12, 2011

Selamat Pengantin Baru Puan Stroberi.Dan.Cokelat & kawan2 lain!!

9 Julai lalu selamatlah my besties, Puan Irmalind (stroberi.dan.cokelat) menjadi isteri kepada En Mahdhir. Tahniah ye pengantin.. Sorry xdpt dtg mase nikah sbb aku da collapse demam bape hari. Hehe.. Ape2 pn aku da dtg mase kenduri kawen ko 2. Tahniah sekali lagi ye....... Meh tgk gmbr2 dari camera yg xseberapa ni :

Mula-mula haruslah gambar saye dengan pengantin kn? Hehehehehe

 Selamat Pengantin Baru Mahdhir & Malin!! Semoga Bahagia Sampai Syurga... =)

Cantik kan pelamin die? Sweet je kaler...

Ni lah antara geng2 kami yg hadir. Sila abaikan muka saye yg pucat sebab demam tu. Demam2 pun nak jugak dtg kenduri org. Eksaited sungguh!Eheee....

Yg kat bawah ni plak classmate kitorg mase kat TCSJB dulu. Majlis die dalame da. 2 minggu lepas. Tapi alang2 review, review lah skali. Hehehe... Tahniah jugak kat Puan Nurul Jannah & En Ali yeeeee.... Meh tgk gmbr2 mase majlis dorg pulak :

 Geng bas skolah kami..hehehe...

Sorila...camera murah. 2 gmbr xclear. Nanti saye beli camera mahal yeeee...ehe...


 Mase ni saye & Cik (ops Puan) Irmalind da xsbr2 nak duduk atas pelamin. Sila abaikan kami yg over tu yea..hehehe...

Pengantin takde kitorg takeover pelamin! Muahahahahaha...


Ape2 pun tahniah untuk geng2 saye tu ye... To Jannah, Yani (xdpt dtg kenduri dia sebab kene keja) & Irmalind...Semoga korg bahagia sampai syurga!! =)

7 comments:

  1. suka la pelamin yg ats sekali tu....mcm kat kayangan je kak long tgk...auwww...terus tergoda u !

    ReplyDelete
  2. kaklong : cantik kn?sweet je kaler die...sukeeeeeee... =)

    Bila Ku Kata Cinta... : yup.I'm from Bdr Seri Alam.. =)

    ReplyDelete
  3. cantek pulak aku tgk gamba pelamin itu..muahahah...thanks buat review,,aku xde mood nk review ape2..hahah..masih mood honeymoon..hihihi

    ReplyDelete
  4. chooppp!! aku nk buat pembetulan sikit..aku kawen 9 julai syg...bukan jun...heheh

    ReplyDelete
  5. eh..aahla.jun plak..hehe.ade makna lain plak ltk 9 jun kt sini.hahahaha.baiklah!saye betulkan skrg!!

    ReplyDelete
  6. cantiknye pelamin pink putih tu ;)

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers