Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Monday, July 04, 2011

We got married!!!!

Ehhhhhh???? betul ke? Kate 11.11.11??!!! Betul........ Tapi bukan 2 orang ni yang got married :

Bukan couple yang ni ye. Belum lagi. Hehehe...

Tapi couple yang kat bawah ni:

Haaaa......ni la 'Goguma Couple' tu!

Untuk mereka2 yang biase dgn K-pop sure korg tau sape 2 org ni kan? Utk yang tak tahu..yang perempuan tu Seohyun dari Girls Generation dan yang lelaki tu Yonghwa dari CN Blue. Kedua2nya group K-pop yang femes u! Ade ape ngan dorg ni? Nape dorg got married?? Haaaaaa......ni la nak story nih!

Actually "We got married" ni adalah reality/variety show di Korea yang mendapat sambutan hangat. Show adalah mengenai 2org artis terkenal yang akan 'dikahwinkan' dalam show ni. Dorg akan melakukan aktiviti2 yang biasa di lalui pasangan berkahwin (masak sama2, mengemas, berkenalan dgn family masing2, holiday sama2,etc) dan dorg jugak akan diberikan tugas2 tertentu untuk dilaksanakan sepanjang program tersebut. Selain "Goguma Couple" ni ade jugak couple2 lain cam Nickun 2PM- Victoria, Jo Kwon 2AM - Gain, etc..

Ape yang best sgt dorg ni sampai nak wat review?Dorg ni.......MEMANG BEST!!! Utk couple2 yang lain 2 ok la jugak tp Yonghwa-Seohyun ni mmg coule yg plg comel!Bile korg2 (b2b or ex-b2b) tgk sure2 korg akan rase melt gile tgk Yonghwa & rase jeles sgt2 ngan Seohyun!!!

Episode 1 adalah 1st time dorg jumpa, dating...tapi da nak kene kawin da. Kire korg boleh anggap dorg ni kene kahwin atas pilihan keluarga la..Hehe..Sgt comel. Awkward. Teringat mase 1st date dgn Mr Fiance dulu. Awkward. Hahahaha.... ;P

Pastu dorg "bertunang", show off 'promise ring',etc......plg touching / terharu gila (aigoooo~) mase Yonghwa pujuk Seohyun sebab die da hilangkan scarf yg Seohyun kaitkan. Die sanggup belajar mengait utk gantikan scarf 2!Manade laki (biasa) yg sanggup wat camtu weyhhhhhhhhhhhh.........Nak harap Mr Fiance? Hampehhhhhhhh..... ;P


*Update: Sape2 yg nak tgk cite ni bleh try search kt youtube or kt link2 kat bwh ni

http://www.mysoju.com/we-got-married/
http://www.rdrsubs.co.cc


PERINGATAN UNTUK SESIAPA YANG BERNIAT NAK TGK CERITA NI: 
Expectation korg terhadap boyfriend/tunang/husband akan increase gila-gila pas tgk cite ni so jgn salahkan sesiapa kalau boyfriend/tunang/husband korg xseromantik/toughtful/sweet/charming/kewl macam Yonghwa. Sedarlah sikit..korg pun bukannya cantik/comel/manja/sweet/innocent mcm Seohyun!! *Eh..peringatan ni macam ditujukan kat diri sendiri je.. Hahahahaahaha*


Hah. Tepek sket gambar Yonghwa ngan Seohyun kt bwh ni :

Comel gila!!!!

Owhhhh Mr Fiance!!!I mau wedding photoshoot mcm ni boleh?? Hehehehehe... ;P


4 comments:

  1. haahhaha, nora ingat awak yang kahwin eheheheh :)

    ReplyDelete
  2. haha...belum lg la dear.. ;)

    ReplyDelete
  3. Ade jugak rancangan mcm ni eh. Silap ari bulan kite yg tgk rancangan ni kite yg duk tersengih2 sorang2. Confirm lah org perempuan gitu kan. Eh, ke sy sorg je camtu? hahaha

    ReplyDelete
  4. mmg confirm sengih sorg2 bile tgk!!pas2 siap termimpi2 skali..bahaya tau cite ni.hahaha ;P

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers