Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Monday, August 15, 2011

Camne nak draw map nih?

Alkisahnye aku mintak lah tolong sorg mamat kt ofis aku untuk lukiskan map untuk kad kahwin aku tuh. Dan2 la dia kena kaunseling plak..Nak tanya lagi pasal map tu macam xsedap hati la plak. Abih tu...sape yang draw kan map aku nih? Haisshhh....camne nak draw map nih? Kang aku draw guna tangan je kang. Hahahahaha.... Dang! Malas betul la fikir pasal kawin ni. Tapi Ayah da membebel da. Nak harapkan Mr Fiance memang tinggal harapan la. Satu hape pun dia tak buat. memang hampeh. Kang aku kawin sorg2 baru tau! Hahahaha... Ngantuk betul la petang2 ni. Huhu...

Dear Sleep,

I'm sorry I despise you when I was little. Now I love you so much that I can't get enough of you...

Sincerely,
Me  (^_^)


10 comments:

  1. map tu kita lukis guna tangan je.. pastu nanti vendor yang lukiskan semula gune komputer..

    ReplyDelete
  2. mmg vendor lain buat mcm tu..tapi yg ni ktorg yg da janji nak bg map sendiri.alih2 xde plak.huhu...

    ReplyDelete
  3. dear,dah lukis kat paper ke?kalau dah lukis,meh i lukiskan dekat computer.guna software adobe illustrator, semua menjadi mudah :)

    ReplyDelete
  4. Cik Zimie : really? actually i just need the basic things cam garis2 je.yg lain2 tu boleh edit kemudian..

    ReplyDelete
  5. alaa tak boley gune tangan ke? i pun tak pandai lukis map.. mintak tlg zimie tu la.. hehe

    ReplyDelete
  6. Hi, Congrats on your wedding!

    Have anything special for your special first night?

    here at LINGERIE CABIN we have variety of gorgeous lingerie that are going to make your first night an unforgetable moments. come and visit us!

    Click Here: Lingerie Cabin

    Lingerie Cabin: House of Cheap yet Gorgeous Lingerie


    btw, i dlu, i mintak hubby lukis pakai autoCad, since i wat handmade wedding invitation card

    ReplyDelete
  7. boleh je dear.u scan la peta.then email to me keh zme.ayd@gmail.com

    :)

    ReplyDelete
  8. tq zimie...nnt i email u eh... thanks a lot! :)

    ReplyDelete
  9. heheh xde jiran2 terdekat yg dah buat majlis kawen ke? kitorg dulu kebetulan wat kt dewan yg sama dgn kwn yg kawen thn 2007.. jdnya scan je map kt kad kawen dia and send ke tukang buat kad. hahah settled!

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers