Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Monday, August 01, 2011

For you guys out there...

From both of us, Amalina & Muzaffar

  • Semoga Ramadhan kali ini bukanlah ramadhan terakhir untuk kita semua.....
  • Especially utk b2b yg tgh buat preparation kawin -> Semoga kita boleh berrehat dari wedding stuff dan beramal ibadat di bulan Ramadhan ni. Hehe...Kusut ah pikir pasal kawin. Bulan Ramadhan ni kite jgn sibuk pasal kawin. Kite pikir pasal Allah je lah.... :)
  • This is my (our) last Ramadhan as a daughter so lets make our parents happy. Next Ramadhan kita sambut as a wife pulak.. ;)
  • Doakan saya berjaya mengelakkan pembaziran di bulan mulia ni eh? Duit byk nak pakai utk kawin nih! (Eh.tadi cakap tanak fikir pasal kawin? Contradict di situ.Hehehehe..)

3 comments:

  1. Tapi kan sy terbalik time ni la byk pikir perihal kawen. camtu tu.. hehe.. neway, happy fasting ya :)

    ReplyDelete
  2. hi. salam ramadhan :)
    hik3. tgh siap2 kan juga preparation.
    duit mcm air. hu3.
    xpe. insyaAllah masing2 wat yg termampu kan

    ReplyDelete
  3. Kasut pink : tq dear... =)

    Fariza : tula...duit mengalir laju je bila nak kawin ni kn? Huhu...Insyaallah kita same2 berusaha utk yg terbaik.. =)

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers