Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Monday, September 26, 2011

DIY Felt Flower Table Centrepiece

Bosan betul harini. Takde mood nak buat kerja. Ngantuk gila!!

Meh. Nak share link tutorial utk buat DIY Felt Flower Table Centrepiece macam kat bawah ni:





Nak tau cara buat dia? Click kat sini...

Untuk tutorial buat felt flower tu sebijik2 sila click kat sini

P/S : Agak2 ada tak nak tolong buatkan table cerntrepiece camni utk aku? Kehkehkeh... ;p

9 comments:

  1. haha!! dah jadik ok... guna paper kt opis ni...cantik2... :D

    ReplyDelete
  2. comel !!..best nye rmi andai DIY

    ReplyDelete
  3. ketawariang : jadik eh guna kertas?nanti nak try guna kertas jugak lah!hehe...

    miszatie : comel kan?macam nak buat tapi xtaula rajin tak.hehe..

    ReplyDelete
  4. haah jadi seh... huhu
    tersnyum simpul dr td tgk bunga diy ni..huk3

    ReplyDelete
  5. ketawariang : wah..nanti r buat.ingatkan guna kertas xjadi sgt.kena guna kertas tebal ke A4 biasa pun ok?

    Miss Sunshine : yup..try la DIY.hehe.. :)

    ReplyDelete
  6. haah guna kertas a4 biase tu dah ok dah sbb felt tu kan lembut...kite nk praktis guna yg biase2 je dulu... dah try lom?

    ReplyDelete
  7. comel lah. buatkan satu. hehehe ;-)

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers