Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Friday, September 09, 2011

Nak buat ke tak eh?

Tiba-tiba rasa nak DIY Handbouquet macam Intan lah...
Nak buat ke tak eh?
Nak buat ke tak eh?
Dilemma betul lahhhhhhhhhhh.............................

Kalau nak buat tengahari ni boleh pegi kedai beli kain then weekend boleh try buat. 
Tapi....kalau tak jadi camne? Kalau tak cantik camne? Kalau buruk gila camne?

Issssshhhhhhhhhhhhhhhh....benci lah! Napela aku tak kreatif dan berseni macam orang lain??
Dilemma, dilemma.....

3 comments:

  1. kak long pun sama,...tgn tak berseni langsung...adoi....dushhhhh! ;p

    ReplyDelete
  2. hehe..me pon da cube buat tau...tapi tapi tapi...x bape jadik..sebab kain mungkin..pening pk jenis kain mane yang sesuai.. =)

    ReplyDelete
  3. kaklong : tu la pasal.camne ni?hehe

    miey anna: owh?ade beza jugak eh kalau lain2 jenis kain?alamak..lagi pening.huhu~

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers