Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Wednesday, September 21, 2011

Perihal kad kahwin Part 2

Aku rasa sangat blur tak tau nak buat apa pasal kad kahwin nih...
Nak tempah baru or tunggu vendor tu reply after 2 weeks?
Kalau after 2 weeks tiba2 dia xle buat plak camne?
50% deposit aku tuh camne plak? Kalau duit tu jatuh dari langit takpe la jugak.
Aku just nak info je dia boleh siapkan early October ke tak..
Dah 2x sms to his phone no tapi takde reply. Demn...

Perlukah aku start cari vendor lain?

2 comments:

  1. sudah try call? or pg kedai dia?

    da nak dekat okctober ni..

    ReplyDelete
  2. da.call xdpt.msg xbls...kedai dia kat sg buloh.jauh gila nak pegi...huhu~

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers