Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Thursday, September 22, 2011

Perihal kad kahwin Part 3

Korg da tau pasal kes kad kahwin aku kan? Kalau tak tau baca entri ini dan entri ini. Tak perlu lah aku nak cerita lagi kisah yang mengstress kan diri. Aku & Mr Fiance ambil keputusan utk tunggu dan lihat. Ye. Dia mmg seorang yg sgt rilek. Aku je yg gelabah mak enon sorg2. Takpe2... Kite rilek2 sudeyyyyy.... Hehe..

Harini aku nak cite pasal satu vendor ni. Aku nak recommend pd sape2 yg berminat utk mendapatkan wedding invitation yg exclusive. Serius kad dia cantik2! Vendor yg aku maksudkan is Renda Puteh. Kalau tak caya cuba korg tgk gambar2 ni:

(All pictures belong to Renda Puteh)







Pada aku harga yang ditawarkan adalah berbaloi dgn kad yang akan kita dapat. Korg xperlu malu2. Email je pd owner and dia sedia membantu korg. Kalau korg rasa mahal sgt and nak cut cost, korg boleh discuss and mungkin dia boleh kurangkan apa yg patut. Korg boleh mention budget korg pd dia (tapi korg pun agak2 la..Takkan nak kad exclusive tapi korg bajet nak RM0.30/piece kan?) and discuss balik apa yg patut. Jangan malu2... ;)






5 comments:

  1. oh, jadi nak tunggu vendor yang bercuti 2 minggu tu ke..?
    nampak esklusif je kad renda putih tu.. ^_^

    ReplyDelete
  2. hah mmg kalau i pun cuak kot..patutnyer wedding cards are to be passed out one month before.. giler.. try method lain to contact? da try call? fb?

    anyways thanks for sharing about rendaputih..i like their style, mmg chantek! :D

    ReplyDelete
  3. Miss Sunshine : yup.tunggula dia balik dulu pastu tgk camne.. =_='

    Renee Meow : da try mcm2.no response.da malas da.huhu~

    chantek kan kad2 dorg?suka sangat! :)

    ReplyDelete
  4. vendor2 kad kawen ni slalu wt problem..tak rasa kesian ke kt kite ni..klu jadik kt diorg mcmana? kwn i dulu, smpi ke sudah die tak dapat kad kawen die..burn mcm tu jek duit nye..tu tmph kat kawan sndiri tu..harus putus sahabat..tak pe babes, redha jek..

    p/s: kad kahwin i pun dipotong senget2..tak kuasa nk menghangin..pasrah..hihi

    ReplyDelete
  5. huaaaaa....tu la.selama ni baca psl b2b lain.tak sangka kena kat diri sendiri jugak.sedey kan?tapi nak buat camne..terima je lah. huhu~ (=_=')

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers