Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Wednesday, September 28, 2011

Perihal kad kawen...Part 4

2 hari ni (28-29 Sept 2011) busy sket la.. Ada training for ISO9001 (again.sigh. kat company lama da pegi.kat sini kena pegi lagi.bosan gila!). Just nak update korg2 je....masalah kad kawen aku da selesai (almost). Insyaallah..

Sekarang ni dalam proses nak collect semua address utk kad2 yg nak di pos. So pada sesiapa yg nak datang tu jgn lupa tinggalkan alamat tau! Baru invite kat blog je.. Kat fb belum lagi. Malu la plak nak invite. Kehkehkeh...sengal tak? Hehe...

So I humbly invite you all to my humble wedding. But a big warning to all... kad kawen & wedding aku biasa2 je tau! Sila jgn expect apa2 yg grand kerana korang akan kecewa nanti. Hehehe... ;)

2 comments:

  1. its oke..y penting ada nama kita n future husband..tarikh pun btol..cukup le tu,hehe..peta jugak~

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers