Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Friday, December 02, 2011

Save The Date V2

*Sticky Entri* Sila scroll ke bawah untuk entri bergerak... =)


Assalammualaikum & Selamat Sejahtera

Dengan segala hormatnya kami :
Nur Amalina Atiqah Binti Sehabudin ♥ Mohd Muzaffar Bin Mat Alias
Ingin mengundang saudara mara & sahabat handai serta bloggers2 sekalian untuk meraikan Majlis Perkahwinan kami yang akan berlangsung :

♥ MAJLIS RESEPSI (PIHAK PEREMPUAN) ♥
Tarikh : 12 November 2011 (Sabtu)
Lokasi : Bandar Seri Alam, Masai, Johor

Bagi yang tidak dapat menghadiri Majlis Resepsi pada 12 November 2011 (terutamanya kepada mereka yang berada di sekitar Kuala Lumpur), anda juga dijemput hadir ke:

♥ MAJLIS BERTANDANG (PIHAK LELAKI) ♥
Tarikh : 3 Disember 2011 (Sabtu)
Lokasi : Gombak, Kuala Lumpur

Diharap kehadiran anda dapat memeriahkan majlis kami dan mendapat keberkatan Allah swt. Mohon kerjasama kepada anda yang ingin menghadiri majlis kami untuk meninggalkan alamat atau email alamat kepada kami di : malyn.mizzunderstood@gmail.com . Alamat2 akan dikumpul dan kad undangan akan dihantar sebelum majlis. Sesiapa yang nak kad by-hand nanti boleh book appointment dgn kami ok?hehe... ;)

Terima kasih

More info (our official wedding website) :
http://www.projectwedding.com/ourwedding/amalinamuzaffar/welcome

* Terpaksa publish entri STD ni awal2 kerana masalah2 yang tidak dapat dielakkan. Kepada yang mengetahui masalah tersebut & memberikan bantuan, terima kasih.. :)

18 comments:

  1. huhu xdpt attend...tp nk kad jugak boleh? hihi

    btw i dah sign guestbook...lalal~

    ReplyDelete
  2. congratz in advance dear!! nak card voley? tp i bleh dtg yg KL punye majlis tandang sbb dekat.. hehe.. i email u address eh..tqvm! :D

    ReplyDelete
  3. dear !!! nak kad hehehe tarikh tandang kita sama la :)

    ReplyDelete
  4. tq korg.... :)
    sape2 yg nak kad nanti tinggalkan address eh.email pun boleh..tgh dlm proses nak collect address utk pos kad nanti... :)

    ReplyDelete
  5. congrats .......from bbf jugak nih ehehe

    ReplyDelete
  6. congrats....sblm tunang da aim tarikh 11november11 utk tarikh nikah...sekali family bincang tak nak lak...huhu so bawa ke march 2012....anyway semoga semua berjalan lancar....huhuhu

    - new b2b -

    ReplyDelete
  7. ha ar la, boleh tak mai kat kl nyer majlis ? heheheh...tak malu kan kak long...aku xde aral melintang, insyallah sampai tu...

    thnks yer..

    ReplyDelete
  8. Hunny Kitty & Honey Sakura : tq dearie... :)

    kaklong : boleh.xde mslh.jmpt dtg eh..kaklong.bg address.nk collect ni..

    ReplyDelete
  9. tahniah dear..selamat berbahagia.moga kekal ke anak cucu amin.. =)

    ReplyDelete
  10. lah dekat je kat seri alam..congrt dear..-)

    ReplyDelete
  11. boleh ke..if knal dlm blog je..=)

    ReplyDelete
  12. boleh je dear...jgnla malu2.hehe..meh email alamat.nnt i pos kad k? (^_^)

    ReplyDelete
  13. Congrates.
    Bertemu jugak dengan B2B from Johor.

    hehe.

    ReplyDelete
  14. conrat! ehh kat masai je, boleh la gi kot...

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers