Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Monday, September 12, 2011

Tak payah tunggu wordless wednesday lah..

Motif? Tak sabar nak tunggu hari rabu. Lambat sangat! Hehe.. Meh tengok nih :

Yummy kan colour dia? Owh suka sangat!!
Korang mesti da boleh agak fabric ni untuk buat apa kan? So please wish me luck eh.. Harap2 menjadi la project itu. Huhu~

Weekend ni Mr Fiance nak datang. Yeay!! To celebrate my birthday which falls on that day (17th September 2011) and also sebab Isnin tu dia ade keje kat site in JB. Ceh! Keje jugakkkkkk....

Tomorrow (Tuesday) ingat nak pegi buat HIV test kat KK Pasir Gudang. Sedey ok kene pegi sorg2. Orang lain mesti pegi dgn tunang kan? JELES!!! (Tulis besar2 biar Mr Fiance baca. Hahahahaha..~).


P/S : Bayangan kad kahwin da ada depan mata. Pedulik apa kalau orang cakap kad kahwin aku old skool pun. Yang penting aku suka, aku yang bayar. Ko ade tolong bayar? Takde? Duduk diam2 sudah. Hahahahahaha...... (Gembira nampak? Mestilah. Sebab da nampak progress di situ. Haishhh..banyak lagi kena fikir nih! ;p)

5 comments:

  1. cantikla kain cotton polkadot tu..u bli kt ne eh kain tu?

    ReplyDelete
  2. Abaikn kata org.. Duit u kn. Huhu good luck dgn kain pokadot comel tu.. Buat hb ke?

    ReplyDelete
  3. ~NANA~ : yup.hehe.wish me luck ;)

    Nadya : yg ni beli kat nagoya.murah.tapi material tak bape best kalau buat baju.kamdar pun ada yg better fabric utk buat baju.i bought the blue one utk buat baju kat kamdar.hehe

    hanys : tq dear..betul tu.lantakla mulut orang..kan?yup.nak buat hb.harap2 menjadi.hehe

    miey anna : yup.betul guess tu.wish me luck k?thanks dear.. (^_^)

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers