Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Tuesday, October 25, 2011

Reveal : Bunting & Signage

Okeyh....semalam da reveal kad kahwin. Harini kita reveal bunting & Signage pulak. Sape2 yg nak dtg ke majlis kami sila pastikan anda nampak bunting & signage seperti di bawah :

Bunting

Signage
(Ok...yang ni saye mengaku saye buat sendiri based on kad kahwin. Sebab tu buruk sikit.Ngehngehngeh...)

Kesimpulannya...design sama je dengan kad kahwin. Senang nak cari kan? Kalau tgh drive2 terpandang sesuatu yg design dia sama macam kad kahwin saye tu maknanya anda berada di jalan yang benar!Hehehehehe... ;D

Nantikan peng'reveal'an seterusnya!!!!!!!!!! Ngehngehngeh.... (To be continued)

5 comments:

  1. mane ader buruk...

    mcm tempah jugak dah tu..

    cantik...=)

    ReplyDelete
  2. Hi Amalina,

    Congrats on ur wedding...sorry 4 the late wish..
    Just nk tny regarding ur card tuh, dealing ngan vendor card ni ok x,coz ingat nk gune die utk wedding adek sy...Thanks ek! =)

    ReplyDelete
  3. hi yaya...sorry lmbt reply.busy sikit..so far vendor ni ok je.cuma better kalau buat awal2.like 3-4months before.sebab kdg2 die delay so kalau tempah awal2 xde problem sgt.but so far puas hati je dgn vendor ni... :)

    ReplyDelete
  4. Hi Amalina, thanks for the reply k! it really helps...congrats again on ur beautiful wedding.may u have a great marriage life ahead =)

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers