Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Monday, October 24, 2011

Reveal : Kad Kahwin

Oleh sebab tinggal 18 hari je lagi..maka mari kite me'reveal' je lah kad kahwin yang tak seberapa ini..... Korang berminat ke nak tgk? Berminat ke? Alamak!!Malu laahhhhhhhhhhhhh...hehehehe....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Nak tgk ke?
*
*
*
*
*
*
*
*
Ok. tak. Yang ni yg tipu2 haritu. Heheheheehe...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Perrrrrgggghhhh...bajet glamer je nak sorok2 kad kahwin. Kahkahakah... ;p
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
OK....mari reveal betul2 :



TADA!!!!!! Inilah kad yang sebenarnye...hehehe...

*Kepada sesiapa yg sudi dtg ke majlis kami di JB (12 November 2011) dan di KL (3 Disember 2011) diharap dapat email alamat ke : malyn.mizzunderstood@gmail.com 

Kalau sekadar nak kad pun boleh..jgn malu2... (Bajet cam ko rockstar je org berebut2 nak kad ko!Ceh!! Hahahaahahahaha..)

UPDATE : Lupa plak..haritu cakap nak reveal harga kan? Hehehe..OK.harga kad kahwin ni adalah RM0.44 sekeping. Murah kan? Hihi... Sukaaaaaaaaaaa...sebab murah! ;DD

P/S : Esok reveal benda lain pulak... okeyh? *winks* ;p

15 comments:

  1. wah!!! cantik kad kahwin u dear!!!
    anis nak 1 ek..nak simpan wat koleksi..nanti anis email address ye..tq!! ;)

    ReplyDelete
  2. pink hitam!! penting pink tuh!! heheheh tahniah!!!!

    anta la kad kat kita....alamat ada kat dalam bbf nyer mailing list~

    ReplyDelete
  3. cntiknya. ok. nanti sy email. hehehehe

    ReplyDelete
  4. cik anis: ok dear...jemputla dtg kalau free.nnt i pos kad k? :)

    Hunny Kitty : ok dear..nnt i cari address u.kalau xjumpa nnt i mintak.hehe.. :)

    ReplyDelete
  5. Fariza : ok dear..jemput dtg k? :)

    ReplyDelete
  6. cantikkkkkkkkk. nampak sweet card anda. ;-))

    ReplyDelete
  7. tq Cik Hazz...malu lahhhhh...hehe ;)

    ReplyDelete
  8. cunnn & santek laaaaa...
    jeles..~~hahahaha

    Selamat pengantin baru in advance..ade lg 18 hari kan..
    uewwww... ;)

    ReplyDelete
  9. comel la kad .. sgt berbaloi dgn harge .. :)

    ReplyDelete
  10. tq all.... (^_^)

    cik nurulain : meh address.dtg je..jgn malu2..k? :)

    ReplyDelete
  11. hye dear,slm kenal..sy org ypeng,johor. ur card cantek,hrge pon ok, buat kat mane?
    mjlis da makin hampir, congrats! slmt pngntin baru...heee

    ReplyDelete
  12. hi zaren! :)

    kad ni buat dkt anida creative design. boleh pegi kat website dia www.kadmurah.com....

    thanks dear.. :)

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers