Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Tuesday, November 01, 2011

Dari 1.11.11 ke 11.11.11

10 hari lagi!!!!!! Tapi aku belum rasa nebes lagi. Kena tunggu da pakai baju nikah nanti baru nak nebes kot? Haha...Keje busy mcm orang gila. Balik2 umah tertido sebab kepenatan. Bgn tido, mandi, iron baju utk esoknya pastu call Mr Fiance barang 2-3 jam pastu tido balik. Bila mau siap keje2 kawin nih? Huhuuuuuu....

Oh ye. Ahad lepad da pegi rumah imam yang nak nikahkan tu. Lepas da bincang2 pastu imam tu siap suruh aku sign kat borang nikah tu. Buat lafaz izin ape sume siap2. Maknanya hari nikah nanti aku tinggal dinikahkan je. Ceh! Takde feel la imam ni... Hehe.. Tapi dia cakap ni just in case dia lupa mintak izin masa hari nikah tu je..

Tu je harini. Nanti ada masa aku upload lah gambar2 apa yang patut. Hehehehe....

4 comments:

  1. nak datang..hahahaa
    x malukan..=)

    ReplyDelete
  2. dtg2...jgn malu2 okeyh?nnt jgn lupa jumpa i masa majlis tu tau! ;)

    p/s: babe.da dpt kad belum?i da pos da haritu..

    ReplyDelete
  3. boleh kaklong...kalau xdpt dtg belah jb, boleh dtg belah kl on 3rd december. jgn malu2 tau! :)

    bg address kaklong. here's my email : malyn.mizzunderstood@gmail.com

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers