Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Wednesday, November 09, 2011

Dilemma kasut...

Tu lahhhhh....mase beli tak agak2. Konon2 utk sanding nak kasut yg vougue gitu. Kasut yg vendor bridal sediakan aku takleh pakai. Sebab semuanya stok tirus2 depannye. Aku nih allergic sikit kasut2 camtu. Sebab kaki besar gajah kannnnnn.......hehehehehe...

Bila bincang2 dgn Mr Fiance baru teringat nak ukur tinggi heels aku. Aku ada 3 kasut. Semua tinggi berbeza. 2.5inch, 3inch and 3.5inch. 2.5inch utk nikah, 3inch utk bertandang & 3.5inch utk sanding...tapi.....


Aku lupa yg Mr Fiance tak bape tinggi lahhhhh....kalau aku pakai 3.5inch then kitorg nampak sama tinggi takpe ke? theheheheheheeeeee... Kalau Mr Fiance tak bagi aku pakai 3.5inch, aku pakai je lah balik kasut nikah tu utk sanding....huhu~

2 comments:

  1. Pakai jer..hihih nanti kan, lepas dah nikah, tak pikir apa dah..semua details kita akan lupa..hahhaa and boleh save jugak kat situ..sama tinggi takper..:)

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers