Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Friday, November 18, 2011

Wedding Review : Pangapit & Dayang2ku....

Entri ini ditujukan khas buat pengapit & dayang2ku sekalian. Hehehehe.... Nak tau siapa mereka? Meh tgk gambar kt bwh ni :

Dari belakang (left to right) : My pengapit & lil sista, Ayuni, My dayang2 besar...my BFF Azrina & Liyana and dua dayang2 kecik kat depan tu is my niece, Afrina & Sabrina... 

TQVM to my lil sista yg sudi menjadi khadamku untuk beberapa hari walaupun Isnin (14 Nov) tu ada paper SPM. As a gratitude akak boh gambar ko besar2 kt entri ni eh? Terharu tak? Terharu tak? Kehkehkeh.... ;p

Masih single. Baru 17thn. Sape berminat sila lalui ujian saringan oleh kekanda besar ni dulu ok? Hantaran lebih RM15k (negotiable) tapi kena tggu bertahun2 lagi...boleh?? (Kalau ayah aku baca mmg nak kena lempang ni.Kahkahkah....) ;p

No comments:

Post a Comment

Countings...

Daisypath Anniversary tickers