Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Tuesday, April 10, 2012

Fluffy,fluffy full body pillow!

Week 6 (or 7??Aku pun xsure lah. Doctor cakap dah 7.Aku kira baru 6. Ehe...) of pregnancy...setakat ni aku Alhamdulillah. Morning sickness xde lagi (harap2 takde terus lah!heheee). Sakit pinggang tu biase2 je. But 2 things yang aku notice gila2 adalah selera makan aku yang mencanak2 naik dan pembesaran breast yang begitu mengagumkan setaraf porn star (teeeeeeettttttttt.....ini bukan blog lucah yea!hehehehe).

The things that bothers me is that aku dah xselesa pakai seluar or kain yang ngam2 kat pinggang. Bukannya baby bump tu da nampak but perut rasa senak bila getah kain or pinggang seluar tu ada kat perut. Dah la keje gomen ni pakai baju kurung hari2. Aku pakai kain kat atas perut ok getah dia. Dah macam apa dah. Keh3...

Bra2 aku da mula xmuat. *sigh* Kena beli baru lah tu. Adehhhhh...Dan dek kerana pembesaran aset kt dada aku nih, maka aku terpaksa melupakan dulu baju2 kurung moden aku sebab bila aku pakai tang dada tu memang menyerlah betul aset aku ni haaaa....malu okeyh?!! (^_^)

Fluffy full body pillow

Last week aku & Mr Hubbee pegi window shopping (OK. Aku tipu.Kuar shopping sebab aku merengek nak ice-cream je sebenarnya.hehehehe) tiba2 ternampak full body pillow ni. Terus grab dan beli sebab harga dia yg berbaloi2. Kalau yg shape lain2 tu mahal benor la. RM2++ utk pillow macam xmampu plak aku. Nak tau harga dia?? Less than RM50!! (ada discount masa beli nih!)

Yang mampu aku cakap adalah...pillow ni sgt best!! Walaupun aku macam belum perlukan lagi sebab perut pun xde lagi tapi rasa best je tido ngan pillow ni. Heeeeeeee.....Aku beli yg cover kaler oren. Lupa nak snap gambar.Heheeeee...Aku cadang nak lekat muka Mr Hubbee kt pillow ni so bila dia xde aku bolehla berangan macam tido ngan dia..Boleh gitu??Keh3..... ;P

Semalam barang yang aku beli online da sampai. My 1st item utk pregnancy. Nak tau?? It's this book:

 Diari Hamil By Telaga Biru


 Comel gila okeyh? :)

For mummy to record everything during pregnancy week by week!

Aku rasa buku ni sangat berbaloi utk mummy-to-be. Harga dia RM26 je. Dalam buku ni ada macam2 nasihat,tips,doa,etc utk info M2B. Buku ni pun berguna jugak utk mereka2 yg plan utk hamil. Macam2 tips ada kat dalam. Heeeeeeeeee.... ;P

Oraite, till then ladies!!! ;)

4 comments:

  1. ko bli kat mane pillow tuh wehh? aku nak jugakkk..hehe..

    ReplyDelete
  2. kt jusco.try la usha..best weyh tido ngan pillow ni.bahagia je rasa.hehehehe... ;p

    ReplyDelete
  3. Malyn..tgh blog walking tjumpe..cannne??nyway congratz..sweet diary tu

    ReplyDelete
  4. Adehhh...baru perasan komen ni. Apesal boleh jumpa blog nih???malu la camnieeeeeeeeeeee...........hehehehe.. ;p

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers