Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Wednesday, April 25, 2012

Nak pegi laaaaaa.....

Bila nampak deal ni rasa macam nak nangis2 mintak kat Mr Hubbee nak pegi..boleh tak?Agak2 kena lempang tak?Keh3....

Nak tau deal apa? Meh tgk deal2 yg menyakitkan hati aku sesangat ni. Sadis tahu??

*Sesuai jugak utk b2b yg plan nak pegi honeymoon or m2b yg plan nak babymoon. Aku? Babymoon? Takde maknanya. Mr Hubbee nak simpan aku kt umah je. Takut aku pecah. Aku kan fragile gila. Menci2!!*

1) Sentosa, Singapore: Universal Studios + MEMA Admission Package for 1 Person from RM178
  Aku da pegi USS ni 2 kali. Tapi nak pegi lagi. Kenapa? Sebab aku suka naik rollercoaster,rides,etc...Dalam byk2 rides kt sini yg aku paling recommend adalah Transformers sebab best gila nak mati. Kau mmg akan rasa nak mati sebab dia 4D. Time capsule tu jatuh dari bangunan kau pun rasa jatuh sekali sampai kau akan fikir... "Oh, camni rasanya orang mati terjun bangunan". Keh3...over kan aku? Lepas tu aku recommend naik roller-coaster kat Human or Cyclone. 2-2 best tapi aku prefer Cyclone sebab kaki terjuntai2 je kt bawah2. Ibu2 mengandung & org2 yg ade sakit xdibenarkan naik rides2 yg aku mention ni. Menci2!

Oh ye....harga package ni murah sebab last time aku pegi RM199/pax utk USS je. Tak masuk ticket MEMA tu. Mmg berbaloi2 la harga dia offer ni... :)



 Nak naik ride ni lagi!! Please2....huhuhuuuuu~



2) [53% Off] Perak: 2D1N Stay + Unlimited Access to Hot Springs Park for 2 People at Felda Residence Hot Springs for RM140 instead of RM300.
  Masa aku pegi The Roots kat Perak, aku nampak/lalu kt tempat ni. Nampak cambest je. Lagipun aku kan manja mengada2 nak pegi spa ngan hot springs bagai. Offer ni mmg menarik gila. Harga pun berbaloi2. Nak cari tempat makan pun senang sebab dekat dgn bandar Ipoh. Tapi tempatnya kat Perak. Aku rasa Mr Hubbee lagi la xbagi sebab nak pegi KL pun aku xdpt apatah lagi pegi Perak... *sigh* (-_-')




3) [Up to 74% Off] Langkawi, Penang, Pangkor and More: Travelpedia 2D1N Stay for 2 + Breakfast at a Hotel of Your Choice for RM157.90 instead of RM600.
  Murah ok??Pastu korg boleh bayar RM49.90 dulu then balance masa check-in kat hotel pilihan korg tu. Aku bengang betul sebab ade 5-6 hotel yg aku rasa berbaloi2 sgt kalau amik deal nih.Meh sini aku listkan hotel2 yang ade dalam deal ni :

Penang
 Berjaya Penang Hotel
 Eastin Hotel
 Flamingo Hotel
 Copthorne Orchid Hotel Penang
 Naza Talyya Penang
 Sunway Hotel Seberang Jaya
 Rainbow Paradise Beach Resort
 The Krystal Suites
 Vistana Hotel
 Sunway Hotel Georgetown
 Cititel Hotel Penang
 Ixora Hotel Penang
 Grand Continental Hotel

Langkawi
 Fave Hotel
 Awana Porto Malai
 Langkawi Seaview Hotel
 Debaron Resort
 The Lanai
 Kampung Tok Senik Resort
 Geopark Hotel
 My Hotel
 Eagle Bay Hotel
 Best Star Resort
 Aseania Resort
 Grand Continental Langkawi Hotel

Kedah
 Holiday Villa Hotel & Suites
 The Regency Jerai Hill Resort
 The Leverage Business Hotel
 Star City Hotel Alor Star
 Sentosa Regency Hotel Alor Star
 Hotel Grand Crystal Alor Star
 Emerald Puteri Hotel Sg Petani
 Cinta Sayang Resort
 Swiss-Inn Sg. Petani

Pangkor
 Coral Bay Resort Pangkor
 Pangkor Sandy Beach Resort
 Puteri Bayu Beach Resort Pangkor
 Swiss-Garden Golf Resort & Spa Damai Laut
 Teluk Dalam Resort
 Pangkor Puteri Resort

Perak
 Lost World Of Tambun
 Impiana Hotels Resorts & Spa
 Kinta Riverfront Hotel & Suites
 Grand Kampar Hotel
 Hotel Excelsior
 Bukit Merah Laketown Resort
 Ritz Garden Hotel Ipoh
 Syuen Hotel Ipoh
 Heritage Hotel Ipoh
 Paragon City Hotel
 Ecotel
 Regalodge Hotel
 Felda Residence Hot Spring

Perlis
Putra Brasmana Hotel Kuala Perlis


OK. Aku tak dapat komisyen pun promote deal2 ni tapi aku rasa deal ni sume sgt2 berbaloi utk dikongsi. Oleh sebab aku xdapat pegi atas sebab2 kesihatan & Mr Hubbee yg syg sgt kt bini & baby die ni..Maka korg tolonglah pegi utk aku. Pastu bila balik sila jeleskan aku dgn review korg..boleh? Hehehehehe... ;p

K lah. Aku nak balik. Harini dapat balik awal kul 3ptg sbb mlm ade dinner company. Malas betul aku nak pegi!! Bubbye~ (^_^)

No comments:

Post a Comment

Countings...

Daisypath Anniversary tickers