Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Friday, May 25, 2012

Fisher-Price Portable Rocker -> Dah tutup ye...

Just a quick announcement... Pre-Order untuk portable rocker ni da tutup ye.. Dah cukup geng utk beli rocker ni. Thanks to mummy/m2b yg berminat. 10 org dalam masa 3 hari. Mmg HOT STUFF rupenye benda ni....Ni list mummy/m2b yang da confirm. Kalau ada perubahan or tak jadi sila inform saya k?

  1. Didie
  2. Fairuz
  3. Elly
  4. Yuslina
  5. Nazliah/Suhaimi
  6. Hayati Hashim
  7. Irmalind
  8. Suhaida
  9. Nor Baity
  10. Nur'ain 
KIV : Siti Hajar (kalau ada yg backout Aja confirm amik)

Eh.Eh!! Aku lupa nama sendiri! *Sila ketuk kepala sendiri*

So... no 11. Me!! ;D

Aku dah cakap aku ada masalah ingatan sejak preggy ni kan? Ni lah masalah aku. Aku cari 10org tanpa kira utk diri sendiri. Sekarang da jadi 11. My bad. Kira tu pun salah...Camne aku jadik Accountant ni? *Sila jgn bitau bos saye. Hehehehe*

THANK YOU GUYS.... (^_^)

1 comment:

Countings...

Daisypath Anniversary tickers