Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Monday, June 11, 2012

Antenatal Exercise Class... Nak ke tak?


Pagi-pagi bukak email tgk ade email dari Hospital Penawar pasal Antenatal Exercise Class ni.. Tgh berbelah bagi nak masuk ke tak. Sebab dia buat hari kerja. Biasanya hari kerja ni bila da balik mmg terbongkang je atas sofa..cukup kerajinan ke nak pegi exercise mlm2? Hehehehe...

Price :
- RM 45/ session
- RM 160/ 4 session
- Introductory Price : RM 130/ 4 session

Class : Tuesday or Thursday (once a week)
Time : 8.00 - 10.00pm
*No walk-in allowed

Korang rasa patut tak masuk kelas ni? Amik 1 session ke 4 session terus?? Ishhh...susahla nak decide...camne nih??


P/S : Utk yg order Fisher-Price Portable Rocker tu...barang dijangka sampai next week. Nanti saye contact sorg2 macammana ye....Owh.camne nak collect 12kotak dari supplier ni?Huhu.... Harga rocker ni da naik jadi RM250/unit ok? Kat groupon pn RM230.Gila lah! Nasib baik beli cepat! Hehehe... :)


6 comments:

  1. best nye antenatal exercise class nih..
    sempat lagi x kalo aku nk g ekk? heheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sempat je weyh..selagi ko belum bersalin.hehe..jom r.aku xde geng la nk pegi..huhu..

      Delete
  2. hai mommy to be

    meh shopin kat cni..murah2 je.. :)

    ReplyDelete
  3. akan ke antenatal class jugak 2 mggu lagi..rasa macam zero pengetahuan lagi..

    ReplyDelete
  4. i suggest u ambik terus 4sessions... murah 160..kalau sjmc rm300 for all sessions.huhu..pegi.pegi..

    ReplyDelete
  5. i recommend to pergi. i br attend mine last week. seronok! ;-)

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers