Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Friday, June 29, 2012

Kalau korang...korang nak beli tak?





Kalau korang la kan....nak beli tak brg2 tu? Aku tgh usha bape harga kalau beli in bulk and bape min quantity die..Tapi kalau xde sape yg nak kongsi beli ngan aku nmpk gayanya takde rezeki la nak beli dgn harga murah....Huhu...

Korang rasa patut beli tak? Caddy dgn tempat mandi tu mmg da plan nak beli. Lamaze toys tu mcm awal sgt plak nak beli kan?Ke nafsu je semua tu?Especially pic yg 1st tu. Dah order Fisher-Price nyer rocker tp tamak nak yg playgym tu jugak...Nafsu kah??Ngeh3......

11 comments:

  1. Bby tub tu i pn plan nk bli.. Tpi x jmpa yg comel lagi..
    Playgym tu x dh hot.. Sbb dh ad rocker n sit me up tu...
    Ikut nafsu sesekali demi ank xpe.. Hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan?bila fikir demi anak apa pun sanggup.hehe :)

      Delete
  2. Hehe..kalau i nak yang play gym tu..and ulat berbunyi tu..yg lain dah ada..hehehe..bath tub tu orang kasi sebijik..ok la..

    ReplyDelete
  3. playgym ok kot.lagipun byk je playgym murah2 kat jusco.
    lagipun xkan nak bior anak duduk lelama dlm rocker kan.
    kena telentng gak, lama2 dlm rocker tak bagus utk tulang belakang dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2...hujah yg baik utk bentangkan kat hubby.hehe
      thanks dear.. :)

      Delete
  4. i mcm berminat nak beli gym tu.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan?mcm best je utk baby...hehe
      xpe..i surveykan dulu yea... :)

      Delete
  5. Hi, I'm interested on the cute bag~

    Regards,
    Michelle

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers