Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Wednesday, June 06, 2012

Kena tinggal!

Tiba-tiba rasa nak merajuk dgn Mr H. Sebab? Tiba-tiba dia macam kena pegi Riyadh next week. Kalau seminggu dua takpe lagi. Ni 4 bulan. Kalau la 4 bulan. I know his company. Because I've worked there. In fact, I'm the one yg recommend Mr H to work with that company... I've this uneasy feeling yg assignment ni boleh drag berbulan2... Kalau 2 tahun camne?

Kalau 4 bulan lagi I'm still 7 months pregnant. Kalau berbulan-bulan maknanya kena bersalin sendiri lah? Owh... Sejak preggy ni aku mmg emo sikit. Da la LDM, seminggu sekali baru dapat jumpa (tu pun kalau dapat lah.Kalau tak 2 minggu sekali baru jumpa). Ni kalau dia ke Riyadh...bape bulan baru dpt jumpa nanti??

I know its for our future...Tapi...why now? Huhu..... Rasa macam nak amik cuti tanpa gaji 4 bulan nak ikut Mr H. Tapi...macam lah dapat! OK...nak sambung emo sendiri. Bye

P/S : Kalau Mr H xpayah pegi kan bagus! 

1 comment:

  1. wow lama nya. boleh bawak bincang lagi kot kenn.. :))

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers