Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Monday, June 18, 2012

Kisah sedih Fisher-Price Rocker...

Ye.Aku tau mesti da ramai yg bosan dgr cite rocker ni. Tapi aku nak cite jugak...Sebenarnya rocker ni takde masalah. Semua da selamat sampai ke tangan Mr Hubbee kat KL. Balance payment tu kitorg da dulukan duit sendiri.Rocker tu tinggal nak bungkus then pos pada yg order je. (Harap bersabar ye kwn2...).

Kisah sedihnye adalah utk aku.... SIL nampak rocker ni kat umah Mr H then tiba2 dia berminat pulak. Yg Mr H pun satu. Masa aku suruh cari sape lg yg berminat dia buat bodo je. siap marah aku lagi sebab menyusahkan diri tlg org tanpa dpt apa2. Lepas tu bila SIL tanya nape x offer dia Mr H boleh jawab xtau nape aku x offer. Aku yg x offer??!! Mana la aku tau kakak dia nak..kan?

So...dipendekkan cerita,aku malas nak gaduh2. Takut SIL kck hati... So aku bagi je rocker tu pada SIL. Sekarang ni aku back to square one. Gila kecewa. Penat2 uruskan konon2 sbb nak dpt utk baby sendiri. Akhirnya aku yg tak dapat. Padan muka aku! Huhu~

Aku try usha2 lagi kat supplier kalau beli satu je dapat tak harga wholesale..Nan ado. Harga wholesale pun da naik jadi RM210/unit jadi harga retail pun lagi la naik...kecewa!!!! Nampaknya kalau nak murah aku kena cari lagi buyer utk rocker ni...Ada lagi ke yg interested nak beli ni? Harga da naik kot!

Nak try usha2 harga utk rocker yg warna biru-oren tu lah. Mana tau murah sikit... Ada yg nak join beli lagi tak? Aku seriously tension dgn situasi ni. Kesian baby aku takde rocker balik!!Huaaaaaaaa..... ~ T.T

Update : Rocker ni SOLD OUT yea....

9 comments:

  1. Sian u bsusah payah eh... Xpe, kejap je tu.. Nti rmai yg demand nk lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la..yg email tanya psl rocker ni lps da ttp haritu mmg ramai tp nak menguruskan yg xlrt tu..huhu..

      Delete
  2. alahaiiiii sian nya.kalau nk bli lg rara leh join =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la...kesian kan?huhu~
      I da reply email u tu.nnt cek eh.. :)

      Delete
  3. Siannye..susah2 payah tlg org lain alih2 diri sendiri xdpt plak..semoga Allah bg lebih pahala kat u sbb tlg org..kl kina la, xbg dah dekat SIL..:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Susah la kina.kalau xbg tkt kck hati je..kite da kawin ni byk hati & family nk kena jaga..xpela.redha je la.yg lain2 tu mmg I ikhlas pn nk tlg.nmpknye kena tlg diri sendiri plak lps ni.hehe..

      Delete
  4. i nak rocker tu..ni yg boleh jadi kerusi gak tu ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup.yg boleh jadi kerusi tu.kalau nak boleh email I eh: malyn.mizzunderstood@gmail.com

      Delete
  5. Bole emel detail ke are_qu@yahoo.com? Beli kat supplier mana ek? Kalo bole mmg nk beli segera.. Baby dah start nk berpegang je keje nyer.. Huhu..

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers