Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Thursday, June 14, 2012

Sale : 1 unit of Fisher Price Portable Rocker

*SOLD OUT!*

Sebenarnya nak post entry ni semalam tapi terbusy pulak.Hehe...

Ada 1 unit of Fisher-Price Portable Rocker yg available utk mummy/mummy-to-be yg berminat. Kenapa ada 1 unit sahaja? Sebab ada buyer yg da order & byr deposit tapi xjadi beli. Lepas tutup haritu still ada dpt email dari mereka2 yg berminat but I have to turn down sbb tanak org berharap sgt. So...now ada 1 unit jadi saya nak offer pada sape2 yg berminat. There's a few things yg u should know first:

  1. Harga rocker ni RM196. Deposit diperlukan RM160 dan balance bayar lepas brg ni sampai.
  2. Rocker ni akan sampai weekend ini. Mr Hubbee akan pegi amik but please don't expect korg akan dapat rocker ni pd hari yg sama. Allow us around 1 week utk uruskan rocker2 ni. Please bear in mind that I'm (also) pregnant & I can't go around carrying all these rocker by myself.
  3. Harga yg diberi adalah harga yg diperolehi dari supplier. Saya takde amik untung or komisyen. Sila rujuk entry ini dan ini.
  4. First come,first serve basis. Only 1 unit!
  5. Prefer org2 yg boleh COD area Gombak, Setapak, Melawati. Boleh amik direct from my hubby.But on weekdays only. Sebab weekend hubby balik JB :)
  6. Kalau ada yg area Bangi, Isnin depan hubby ada pegi site kat sana. Boleh amik COD from him lepas dia abis keje..
Kalau ada pertanyaan lanjut boleh email saya : malyn.mizzunderstood@gmail.com



4 comments:

Countings...

Daisypath Anniversary tickers