Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Tuesday, July 17, 2012

Diaper Bag & Fisher Price Portable Rocker...Update!

Diaper Bag

*ORDER CLOSED*

Sape2 yg berminat pls finalize by 12.30pm today eh...I've placed order with the supplier and supplier mintak byr deposit harini. ETA in 1-2 weeks. Setakat ni order ngam2 utk beli wholesale. Kalau nak tambah sila inform cepat. Kalau tak saye proceed je. As long as dapat beli harga wholesale da ok da...Ini bukan business so I don't really mind if order byk or sikit. I just want the wholesale price je.. Lepas ni takde amik order lagi yea.... Pls.Pls.Pls jgn mintak saye bkk order lagi yea... Tak larat. Huhu...~


Fisher-Price Portable Rocker

Tinggal a few unit yg belum collect. Sorry sgt2 yea korang...Busy sesangat. Tak sempat nak hantar kat sorg2. I'm trying my best utk pastikan korg dapat ASAP k? *Rase guilty. Huhu~*

Utk those yg keep on asking...Saye tak bukak order lagi. SERIOUSLY. Everything SOLD OUT. Takde satu unit pun tinggal, takde orang yg xjadi amik, etc... Rase bersalah bila terpaksa tolak sorg2 yg email. I know it's cheap. Because the price is wholesale price. Takde amik untung. But please consider saya yea..Takkan saya nak amik order, uruskan rocker ni without any benefit? Bukan saya tanak tolong tapi..pls put yourself in my shoes k? And if or should I want to make this a business...you will not get the same price. Sebab for business mestila ada untung kan? And maybe bukan sekarang. Sebab saya tak larat. Plus..supplier tu inform harga rocker ni akan naik lagi (maybe sebab laku mcm goreng pisang panas... kot?). And maybe takkan jual wholesale lagi (Sebab untung dia xbyk dr jual retail...kot?). So those yg berminat nak beli... I will suggest you buy from Ummi Nayli (try search kat FB). Sebab a few bloggers beli dari dia and review dia pun baik. Harga still ok lagi..Tak caya try search FB page dia. Disclaimer : Saye tak dapat untung di atas iklan ini. Hehehehe....

6 comments:

  1. item lain x nak jual kew dear ;)

    http://kamiboolat.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Belum lagi kot dear...setelkan satu2 dulu..
    Tak sanggup nak uruskan banyak2. Tkt tak terlayan. Huhu~

    ReplyDelete
  3. alyn,ada dpt tak email yana..sent mlm td..mintak no akaun for deposit diaper bag tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. I da email pg td...takpe.I sms u jap eh..

      Delete
  4. amalina..sy dah dpt rocker tu..thanks a lot ya!! Allah saja yang balas jasa baik awak dgn suami...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. you're welcome dear...
      kesian adik u angkut kotak tu.kitorg xjumpa plastik/beg yg muat isi kotak tu..
      nak balut da xsempat so terpaksa dia angkut camtu je..
      tapi comel ape laki bwk kotak brg baby (my hubby yg ckp).hihi... :)

      Delete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers