Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Wednesday, July 18, 2012

Go to this blog to buy Fisher-Price Rocker..

Entri pendek. Sebab tengah busy ya amat...Dan kesihatan yang tak mengizinkan. Ada masa saya update entri k?

Straight to the point...Saya mintak maaf kalau ada email2 tentang rocker ni yang tak berbalas. Saya terlalu busy dengan kerja,hal peribadi dan kesihatan yang tak mengizinkan. Sekarang tgh menguruskan spree utk 5in1 Diaper Bag & Carter's Diaper Bag sebelum beralih ke brg2 lain pula...

Harini terbaca 1 entri blogger lain. Dia pun buat spree utk Fisher-Price Rocker ni. Siapa2 yang berminat sila ke blog ini. Maaf. Saya takde buat spree ini lagi...Harap ini menjawab soalan kalian kat mana nak dapatkan rocker ni pada harga murah.

Sekian... (^_^)


P/S : Sape2 yg nak kongsi beli Diaper bag tu...harini last yea..Takde deposit by 12.30pm I will preceed with those yg da byr deposit je k? Sorry. Tak boleh tggu lama2. Takut warna/design yg korang nak tu abis stock...Ada problem just email/text me k? :)

No comments:

Post a Comment

Countings...

Daisypath Anniversary tickers