Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Friday, July 27, 2012

Just Another Friday...

Dari pagi dah kecoh. Reason? Kelab bagi "duit raya". And cash, nonetheless. So..our department have to manage the process of giving out the cash. By 11, my part is finished. Some others still ade a few left yg xdtg collect lagi..Most of them came the first hour. Sape tanak duit kan??A few hundreds plak tu. Lagi2 just in time nak pegi Metrojaya Warehouse Sale harini...Metrojaya je?? Hehehehe...

Yes. Aku tak dapat pegi baby fair kali ni. Reason? Malas nak travel KL puasa2 ni. Nak shopping kt baby fair tu pun malas. Orang dah tentu2 lah ramai.. Tapi kalau dapat pegi best jugak. Boleh la aku rembat a few things and tick a few items dalam checklist aku. Sape2 yg pegi aku nak kirim breastpump, storage bottles, diapers, baju, etc...boleh? Hehehehe....

Guess I'll just have to settle with the next baby fair. But masa tu aku da 8 bulan kot. Harap2 masih ada tenaga nak shopping. Hehehe.. This weekend Mr Hubbee blk JB. Going hunting for his baju raya. This year we'll just shop a few things for raya. Not so excited about Raya though.. I guess our mind is set on the baby's arrival.

I think the "duit raya" + Half months bonus that the government just announce,70-80% of it will go to the baby. That's how BIG is the baby's influence in our life..Rasanya every parents pun feel this way kan??

Bulan puasa ni..I've read that baby akan kurang bergerak. But mine's keep kicking. Lagi aktif daripada masa tak puasa. Kenapa meh? Biasanya around 11am die da start kicking. Ni masa paling aktif la.. Then around pukul 5-7pm mmg masa plg aktif. Nak2 lepas aku balik keje, da baring2 kt sofa..Lagila kuat die bergerak.. Kenapa eh? Dia lapar ke??

2 comments:

  1. dulu mikhail pn mmg sgt aktif dr 5-7pm..suka sgt begolek mse aku otw blek keje..ehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...aku cm musykil.biase time puasa baby diam sket..
      apesal die makin aktif plak time2 puasa?die lpr ke ape??hehehe...

      Delete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers