Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Friday, July 20, 2012

Opinion on Fisher-Price Rocker...

Nak tanya korang la kan....agak2 kalau aku jual Fisher-Price Rocker ni RM220 (exclude postage) orang nak beli tak? Berbaloi tak?? Sebab macam ramai lagi yg email pasal rocker ni... Aku serba salah la plak... Tapi kalau aku takde amik untung langsung macam kejam utk diri sendiri plak...Duit minyak aku lagi, penat aku lagi... Korang rasa camne???



5 comments:

  1. ok lah alyn.berbaloi.kalau ada baru amik.kalau x cukup org xyah amik lah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...takpe.amik 1batch dulu..
      rasanya mmg berbaloi lg.sebab mcm ramai je yg cari rocker ni..

      Delete
  2. Buat je bisnes alin..menguntungkan..berbaloi..wat tambah2 duit poket baby..ehe..kl org tau pun alin amik untung,still lagi murah giler2 nak banding dr yg kat luar tu..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..tapi tkt org da tgk harga b4 ni murah so die nak harga tu jugak..
      kdg2 org ni xconsider sgt penat kite,duit minyak kite,etc...
      Takpe...try 1 batch dulu. Rasanya ok lagi kot harga tu..kan? :)

      Delete
  3. takpe ambil untung sikit..benda tu pun berat dan besar MasyaAllah..lg pun harga kat kedai dlm RM300++ kot kan..apasalahnya amik untuk sikit, buat lepas minyak dan penat..hehe

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers