Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Thursday, August 02, 2012

SALE : Medela Harmony Breastpump Sealed Pack

FULLY BOOKED!!!

Ada sape2 interested to join me? Nak beli set ni secara wholesale. Sorry. I'm looking for Medela Harmony je sebab nak buat spare breastpump. Yg electric da ade Avent punye (SIL bagi pinjam). Details as per below :



 PRE-ORDER MEDELA HARMONY SEALED PACK 

Basically inilah apa yg terdapat dlm pek ni..

Packaging


 Ilustrasi Medela Harmony Breastpump

PRE-ORDER MEDELA HARMONY SEALED PACK
PRICE = RM 150 (exclude postage)
DEPOSIT = RM 60

ETA = Mid-August

FULLY BOOKED!!


Description Product:

-1 Medela Personal Fit
-1 5 oz/150mL BPA-free breastmilk bottle
-1 Stand
-1 Handle
-1 Diaphragm
-1 Valve dan Membrane
-1 Manual

Product ni BARU, ORIGINAL & BUKAN USED ITEM. Packaging baru Medela Harmony dalam bentuk sealed plastic pre-sterilized. Penggunaan & kualiti sama dengan Medela Harmony dalam kotak. Beza hanya pada packaing (sealed in plastic bag), warna pada handle & breastmilk bottle (in box dapat 2unit but pack ni cuma 1 unit). Sesuai utk m2b yang ingin berjimat or as spare breastpump. Nak buat hadiah pun boleh....

Please email me for more info :
malyn.mizzunderstood@gmail.com

3 comments:

  1. sy interested..boleh pm details ke norhanizayusof@yahoo.co.uk..thanks in advanced :)

    ReplyDelete
  2. Dah terlambat ke nk join? Boleh email details ke niknoremar@gmail.com thanks

    ReplyDelete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers