Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Tuesday, August 21, 2012

For those who care, to whom it concerns...


Di kesempatan ini, sebagai seorang manusia biasa......kami ingin memohon maaf zahir & batin andai ada terkasar bahasa, tersilap bicara, kekhilafan yang tak di sedari dan perbuatan yang tak disengaja. Dalam mencoret luahan hati kadang ada hati yang tersakiti... Mohon maaf ikhlas dari hati...

P/S : Korang beraya kat mana? Aku raya 1st kat JB. Raya ke-3 baru balik KL sebab raya ke-4 Mr Hubbee kena keje...Sadis tak??Sape2 yang nak beraya ngan aku kat KL dari raya ke-4 (rabu) sampai raya ke-6 (Jumaat) boleh roger2 eh...email je pun boleh. Nak2 sape2 yg buat open house tu. Silalah jemput aku.. *Mukatakmalu* Dang! Hehehehehe....

No comments:

Post a Comment

Countings...

Daisypath Anniversary tickers