Followers

Iklan kejap..hehe

Follow my personal FB

Tuesday, August 14, 2012

Hidung & Mulut Berdarah masa pregnant??

Assalammualaikum & Selamat Pagi lovelies...


Waahhh...begitu kekdahnya arini...Oleh sebab petang ni nak bertadarus wajiblah kite bersopan santun harini. Keh3...Takde maknanya itu semua!! ;p

Just nak tanya mummy/m2b lain...pernah tak hidung & mulut korang berdarah time pregnant?Hidung berdarah normal la kot?Sebab masa awal2 preggy dulu ade jugak. Tapi sikit2 je. Cuma...harini macam pelik lah...

Pagi2 bangun tido, gosok gigi..biase time preggy ni ade gak la gusi berdarah time gosok gigi..normal je tu. Tapi harini mulut berdarah lain macam. Banyak gila..Sampai rasa cam muntah darah pun ada (drama ok?hehehe...). Tak tahu darah tu dari mana. Then baru sedar hidung pun berdarah jugak.. Normal ke tak??

Masa awal2 preggy aritu pernah gak telinga yang berdarah...Vaginal bleeding masa uri kat bawah aritu lagi... Apakah semua tempat kena berdarah ni?? Is it sebab penat sangat? Coz I've been travelling a lot. Ke sebab panas dalam??

Tengah berkira2 nak pegi klinik ke tak...nak pegi klinik maternity tempat check-up monthly ke klinik biase je?? Klinik maternity ade MC tak? Hehehe....

2 comments:

  1. Kalo telinga ngan hidung berdarah x penah la plak. Tp mulut drh mmg la. Gusi selalu drh. Doktor kata normal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Actually yg gusi berdarah 2 mmg normal.hari2...
      tapi kali ni mulut yg berdarah.bukan gusi..mcm dlm drama kalau org batuk2 kuar darah tu (drama kan??hehehe)
      Macam ada luka or something kt usus ke tekak..
      Then darah dia fresh,cair..tu yg pelik tu..

      Delete

Countings...

Daisypath Anniversary tickers